14 februari 2018

Mijn zus zat samen met mijn zwager en nichtje vandaag 5 uur vast in een trein. Hierdoor misten ze, uiteraard, de trein van 10:00 uur naar Parijs. Na ongeveer 5 uur werden ze dus bevrijdt. Het was toen iets na 15:00 uur. Vervolgens werden ze op de reservelijst gezet voor de trein van 17:00 uur naar Parijs, die was namelijk overboekt. Ze mochten mee, moesten ze alleen wel 2,5 uur staan. Who gives a fuck als je al 5 uur in een trein stilgezeten hebt, toch? Dan is staan best lekker. Gelukkig waren er nog een paar klapstoeltjes vrij. Met een beetje mazzel zijn ze rond 20:00 uur in Parijs.

Ik lees net dat oud premier Ruud Lubbers is overleden. Daar had je tenminste wat aan. In tegenstelling tot het geneuzel van tegenwoordig. Moge hij rusten in vrede.

Mijn winkeltje loopt zo goed dat ik de kooi die ik graag wil hebben voor de cavia’s al bij elkaar gespaard heb. Uiteraard moet die nog even wachten, want ik moet eerst de investering terugbetalen aan de bank. Daarna zijn de cavia’s aan de beurt. Alhoewel… Het hekje is vanmiddag al half afgebroken en ik zie Mobster er toe in staat om daar tussendoor te klimmen. Laatst zat hij ook al bij Jip in de kooi en vanmiddag zat hij bovenop een wilgenbrug te spieden waar hij de grote sprong kon wagen. Misschien moet de bank toch nog maar even wachten.

Ik ben kapot. Ik ga zo een uurtje mediteren, dan mijn medicijnen innemen en ik denk de rest van de avond Grey’s kijken.

Nog evenΒ  speciaal voor lieve Chucky, een hele mooie mantra. Dit was de eerste die mij echt raakte en ik had geen flauw idee wat de betekenis was. Toen ik het onlangs ging opzoeken bleek het een mantra te zijn speciaal voor het overwinnen van spanning en angst.Β  Ik wens jou heel veel beterschap. β™₯

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Rust lekker uit en pas op jezelf!
  Wat gaaf van je winkeltje en de cavia’s boffen dan maar!

  Oh wat naar zeg voor je zus, zwager en nichtje, ik hoop dat ze veilig zijn aangekomen!

  Liefs!

 2. chucky1012 schreef:

  Jeetje wauw zeg, prachtig en heel erg bedankt….
  Het klopt helemaal…
  Want morgen is het voor mij een spannende dag….
  Ik weet niet of ik wel kan slapen maar gelukkig gaat mijn BFF met me mee om me bij te staan…..
  Ook ben ik bang voor de toekomst want wat mijn gezondheid betreft weet ik niet hoe de toekomst eruit zal zien…..
  Sterkte met de huisdieren πŸ˜‰

  Fijne avond en lieve groeten…

  Xx

  1. chucky1012 schreef:

   Balen van je familie dat de reis zo lang moest duren….

  2. Marion schreef:

   ❀❀❀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.