17 februari 2018

Zo, ik ben er weer hoor. Vriendelijk en wel. Gisteren en eergisteren ging het even niet zo goed. De gedachten aan wederom starten met therapie, wederom kennismaken met een nieuwe therapeut, het brak me even helemaal op. Dankzij Peter ben ik er weer doorheen gekomen. Hij zegt hoe ik erin moet staan, hoe ik het moet bekijken en hoe ik het moet gaan doen. Precies wat ik nodig heb op zulke momenten. Als de gruwelijke chaos in mijn hoofd niet meer te overzien is voor mij, plaatst hij zonder moeite alles weer in de hokjes waar ik het hebben wil. Waar het zijn moet en waar ik het kan overzien. Ik weet niet hoe hij het doet, maar hij doet het. Iedere keer weer.

Vandaag ga ik weer eens aan mijn blog sleutelen. Mocht alles er ineens heel raar uitzien, don’t worry. Het komt allemaal weer goed.

Fijne zaterdag! ♥

9 reacties op ‘17 februari 2018

  1. Fijn dat je er weer uit bent gekomen met hulp van Peter. Goed team zijn jullie.

    Ik lees op laptop en bij mij ziet het er prima uit, alleen altijd met 2 dezelfde foto’s. Een als header en een boven je blog van die dag. En het lettertype is erg groot in vergelijking met andere blogs. Ik vind het erg fijn want dan hoef ik het niet te vergroten zoals bij anderen vaak wel moet.

  2. Hé.. Ik heb ook een Peter 😉 Onvoorstelbaar, hoe simpel mijn vriend een -voor mij- ramp kan laten klinken.. Have fun met prutsen aan je blog, maak er wat moois van! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.