18 februari 2018

Zoveel om over na te denken. Het is zoeken naar het juiste plan. Het plan wat het beste werkt voor Peter en mij. Ik heb het over mijn plankje, mijn kraampje, misschien wel mijn toekomstige webshop. Gisteren had ik teveel pijn om naar Jouw Marktkraam te gaan. Vandaag ging ik wel eventjes, maar het was druk. Het ging allemaal maar net. Er werd me verteld dat er gisteren, achterin de winkel, een koordje was gevonden. Ik ben de enige die dat soort koordjes gebruikt, dus je kan er vanuit gaan dat het om ÊÊn van mijn hangers ging. In mijn kraampje lag een losgemaakt prijskaartje en er miste inderdaad een hanger. Van een andere twijfel ik. Dat is dus lastig van het systeem in Jouw Marktkraam; je ziet hoeveel er in totaal verkocht is, maar je ziet niet welke artikelen het zijn. Het zette me ieder geval wel even aan het denken. Wat ga ik nog in mijn kraampje zetten? Alleen de wat grotere artikelen, die niet makkelijk mee te nemen zijn? Alleen de goedkopere artikelen? Afwegen.

Ondertussen denken we ook na over wat voor mogelijkheden we nog meer hebben. Toch een webshop beginnen? Ik merk wel dat ik dat echt heel graag wil. Het kraampje is leuk, hoor en het loopt ontzettend goed, maar je zet het er neer en je bent klaar. Geen administratie eromheen. Geen foto’s maken van de artikelen. Het kost minder energie, maar het is ook minder leuk. De gulden middenweg is dan denk ik toch een Etsy Shop. Een webshop, maar dan voor de hobbyist, de creatieveling. Dat is iets wat ik met behoud van mijn uitkering mag doen, omdat ik er amper iets of helemaal niets aan overhoud. Op die manier zou ik mooi kunnen oefenen of het echt wat voor me is. Ik zie mezelf gewoon niet meer op een reguliere manier aan het werk gaan. Teveel lichamelijke en psychische problemen. Dit zou voor mij de ideale oplossing zijn. En dus droom ik lekker verder en wie weet welke dromen er in de toekomst uit zullen komen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondagavond! â™Ĩ

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Nou dat is erg dat er iets weg is.
  Jij doet er zo ontzettend veel en goed je best voor en dan dit.
  Inderdaad dan iets groters neerzetten.
  Een webshop bij Etsy is leuk.
  Ik kijk er regelmatig naar….
  Ben heel benieuwd wat het wordt…

  Fijne avond Xoxo.

 2. mariellemarielle schreef:

  Wat naar zeg dat er spullen weg zijn! Waarom doen mensen dat toch :-(.
  Veel om over na te denken inderdaad!
  Ik hoop dat je vooral kiest voor hetgeen jij blij van gaat worden!

  Fijne avond/slaap lekker

 3. tammiejj schreef:

  Ik ben zelf ook een webshop gestart in januari! Mocht je vragen ofzo hebben, contacteer mij gerust. 🙂
  Veel succes met dromen en je dromen najagen. Ik twijfelde ook keihard maar de gedachte “als ik het niet probeer, ga ik later spijt hebben” heeft me erdoor gehaald.

 4. Evelyne schreef:

  Mensen kunnen wreed zijn Marion. Maar daar ben jij ondertussen al achter gekomen, hÊ.. Ik hoop dat de gulden middenweg voor jou goed lukt voor jou. Ik duim in ieder geval!

 5. Jenn schreef:

  Jemig, wat stom dat er gestolen is đŸ˜Ļ Fijn dat het verder wel goed loopt, veel geluk met je shop 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.