19 februari 2018

Het is zover! Mijn Etsy Shop staat al online! Gisteravond wilde ik nog even verder dromen over mijn plannen, maar waarom dromen? Waarom niet gewoon doen? Zo gezegd, zo gedaan. Het was binnen no time een feit. Mijn Etsy Shop, genaamd Crystals & Cards, is geboren! Er staat nog niet veel online. Enkel de artikelen die ik ook op Marktplaats had staan heb ik overgeheveld om eens mee te oefenen. Zowaar al één item verkocht vandaag. Gelukkig door een bekende, want ik had geen flauw idee wat ik vervolgens moest doen. Kon ik mooi even oefenen en hoefde ik niet bang te zijn om fouten te maken.

De naam was even een twijfelgevalletje. Wordt het Crystals & Cards of Cards & Crystals? Uiteindelijk werd het de eerste, omdat ik er vanuit ga dat ik meer edelstenen dan kaarten ga verkopen in de toekomst. Nu achteraf twijfel ik uiteraard weer, maar dat was andersom waarschijnlijk ook het geval geweest. Het is wel echt ontzettend gaaf om te doen dit, mensen! Wat een luxe toch dat ik dit allemaal kan en mag uitproberen zonder dat ik me druk hoef te maken over de financiën. Nou goed, ik mag ook wel een keer de wind mee hebben of niet dan?

Morgen met Jip weer naar de dierenarts. De krammen mogen eruit. Geen idee hoe dat gaat. Ik las op internet dat het niet zoveel voorstelt. Daar gaan we dan maar vanuit.

Voor diegene die benieuwd zijn naar mijn, nu nog zeer slecht gevulde, Etsy Shop; u mag hier klikken!

Fijne avond! ♥

19 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Gefeliciteerd!
  Superleuk! Ik vind het zo knap dat je je hart volgt en ook aanvoelt wat je wilt!
  Ik hoop dat je er heel veel plezier aan hebt en ook nog wat aan over kunt houden!

  Succes met Jip! Die krammen is inderdaad niets bijzonders, ze hebben een soort tang (net zoals een tang om nietjes los te halen) en dat is makkelijk te doen (ik zeg het omdat ik het in het verleden regelmatig deed).

  Fijne avond!!

  1. Marion schreef:

   Oh dat is fijn om te horen! Gelukkig. Ben de vorige keer al flauwgevallen bij de dierenarts. Moet geen gewoonte worden 😉

   1. mariellemarielle schreef:

    oh echt! Wat naar!! Ik hoop dat het meeviel!

 2. Wat gaaf, gefeliciteerd! Ik hoop dat je, zoals Marielle al schrijft, er veel plezier aan zult hebben! 😀 En die krammen stellen niets voor (ben afgestudeerd dierenartsassistente, dus ik durf dit stiekem wel te roepen haha), komt helemaal goed ❤

  1. Marion schreef:

   Dank je! En dat stel me gerust. Ga zo onderweg met hem.

 3. Wauw. Proficiat.
  Veel succes.

 4. Lijkt me een heel professionele webwinkel, waar ook over de juridische (maar zo belangrijke) details werd nagedacht. Heel veel succes ermee…

  1. Marion schreef:

   Ja, dat is het voordeel van Etsy. Ze hebben een standaard juridisch beleid, kan je zelf aanpassen op bepaalde punten en ze regelen verder ook alles. Je hoeft zelf alleen maar te plaatsen en verzenden. Je betaalt € 0,20 per product om het te plaatsen en zo betaal je eigenlijk voor die totale service. Dank je!

 5. Saar schreef:

  Wauw Marion, wat goed! Je volgt echt gewoon lekker je hart. Dat kan ik alleen maar bewonderen. Ik hoop dat je hier ook echt wat uithaalt. Niet financieel dan, maar ik denk dat je wel weet wat ik bedoel 😉

  1. Marion schreef:

   Ik denk dat ik juist mijn hart kan volgen omdat ik hier financieel niets uit hoef te halen. Geld speelt jammer genoeg zo’n belangrijke rol in ons leven. Het heeft veel te veel invloed op de keuzes die we maken. Het belet ons te vaak om te doen wat we graag willen. Zou het financiële gevolgen hebben, dan had ik het waarschijnlijk niet gedaan, omdat ik simpelweg niet weet of het lukt, het kan en of ik het volhoud. Kregen we allemaal in ons leven maar een keer deze kans, om zonder gevolgen je hart te volgen en kijken waar het schip strandt. Maar helaas, dat is niet is. Ik heb een gelukje in dit geval en ik geniet er volop van! X

 6. Evelyne schreef:

  Waauw! Gefeliciteerd met je webshop!! Mooie naam! Helemaal jou 😉 Heel veel succes er mee en probeer ook wat te genieten ipv te stressen 😉

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! En die stress heb ik vandaag inderdaad helemaal laten varen. Gewoon genieten. Niets moet, alles kan en mag.

 7. Deborah Hamar schreef:

  Super leuk! Gefeliciteerd. Ik ga direct eens een kijkje nemen.

 8. chucky1012 schreef:

  Gefeliciteerd en zo leuk ik heb er al een kijkje genomen 😉
  Veel succes en sterkte met Jip…..

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ja, ik zag al dat je de shop geliked had. Superlief dat je een kijkje genomen hebt! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.