20 februari 2018

De laatste week van februari komt eraan. Evenals een stevige vrieskou. Heerlijk. Kom maar op. Een beetje sneeuw zou overigens ook heel erg welkom zijn. Zou het niet lekker zijn om nog een paar mooie wandelingen door de sneeuw in het zonnetje te maken? Ik zag vanochtend, toen ik met Jip naar de dierenarts ging, al een eend op het ijs staan. Het had niet heel erg gevroren, maar kennelijk genoeg om het bovenste laagje te doen bevriezen. Ik wil eigenlijk wel weer een keer schaatsen. Lekker over de uiterwaarden. Maar ja, ik kan zoveel willen, ik heb niet eens schaatsen.

Met Jip ging het goed bij de dierenarts. Eรฉn kram zat een beetje lastig, dus daar had de dierenarts wat moeite mee. Jip ook uiteraard. Gelukkig is het nu allemaal klaar en ik hoop dat we voorlopig even niet terug hoeven te komen. Over een paar maanden nog even zijn gebit controleren en meer niet. Verder heb ik vanmiddag op bed gelegen en 4 afleveringen van Grey’s gekeken. Ik was verder even nergens toe in staat en nog steeds niet. Stomme, stomme, stomme ziek zijn ook altijd. Maar goed, ik moet het ermee doen. Wat ik nog wel deed vandaag was de kliko buitenzetten en een foto maken van de maan.

Ik wens u allen een zeer aangename avond toe. โ™ฅ

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Ik vind deze stukjes lekker weglezen. En wat leuk dat je een Etsy shop hebt. Dat bewonder ik echt aan jou. Geen woorden maar daden. โค

  1. Marion schreef:

   Ah, dat is fijn om te horen! Dank je wel ๐Ÿ™‚

 2. Ciska schreef:

  Hรจ bij mij staat net zo`n maan, mooi hรจ zover weg en zo dichtbij en ik zie hier in Groningen hetzelfde als jij XX lekker slapen straks

  1. Marion schreef:

   โคโคโค

 3. Bij zo’n maan kan ik echt wegdromen. Niet bij ijs en sneeuw, want daar heb ik in de ochtendfile serieus schrik van…

  1. Marion schreef:

   Ja, in het verkeer is vrieskou geen pretje. Jij bent sowieso meer van de zon en de warmte. Nog even geduld, voor je het weet is het zover!

 4. mariellemarielle schreef:

  Heb je een goede nacht gehad?
  Wat naar dat het gisteren weer niet ging, ik gun je zoveel beter!

  Eind februari, gewoon eng hoe snel de tijd gaat… :-(.

  Fijn dat Jip weer heelhuids thuis is!

  Het allerbeste met je!

  x

  1. Marion schreef:

   Een heerlijke nacht. Dat nieuwe kussen is ook een aanwinst! Tijd vliegt. Proberen zoveel mogelijk te genieten โค

 5. Lot schreef:

  Het is fijn dat mooie vriesweer. Hier wordt ik ook vrolijk van, buiten is het zo mooi in het zonnetje en een goed vorst is ook goed voor de natuur.

  Dat gekwakkel is onprettig voor iedereen.

  1. Marion schreef:

   Is echt mijn favoriete weer. Ik ga meestal even de uiterwaarden in. Puur genieten!

 6. chucky1012 schreef:

  Brrrr ik kan helermaal niet tegen de kou geef maar maar de zon ๐Ÿ˜‰
  Dat word vele lagen kleding over elkaar aandoen…
  Fijn dat het met Jip goed gaat.
  Heb je van je shop in etsy een instagram?

  Fijne dag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Nee, ik zat erover te denken om een apart account te maken ja….wie weet. Je hoort het als het zover is!

 7. Jenn schreef:

  Fijn dat het goed is gegaan met Jip! Ik hoef die vrieskou niet zo nodig, ben eigenlijk heel erg toe aan lente en warmer weer… maar het is misschien maar goed dat we dat niet kunnen kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.