Waarom?

Waarom moeten we altijd doelen stellen? En als het kan ook meteen praktisch onhaalbare? Waarom? Oh ja, want het staat zo leuk op je blog als er iedere dag een datum boven je artikel staat. Waarom moet ik altijd meteen weer iets anders als ik net het ene goed geregeld heb? Waarom moet het altijd beter, meer of moeilijker? Waarom kan ik, kunnen we, niet gewoon tevreden zijn met wat we hebben en wie we zijn?

En om van de ellende af te zijn, de cirkel te doorbreken, het doel opzettelijk te laten mislukken, vandaag geen 21 februari 2018 boven mijn blog. Waarom? Gewoon, omdat. ♥

12 gedachten over “Waarom?

  1. Je legt jezelf doelen op. Zelf heb ik dat na vele jaren afgeleerd. Loslaten, per dag leven en niets moeten. Als je loslaat heb je 2 handen vrij….
    Liefs en groetje, Jose

  2. Het wordt ons opgedrongen door de maatschappij. Gaat men ons bijvoorbeeld tegenwoordig ook op de werkvloer nog meer ‘doelen’ opdringen, ook naar zelfmanagement toe. Alsmaar meer, altijd beter. Er komt een tijd waarop een individu ook eens vindt dat het nu genoeg is geweest. ‘Stilstaan is achteruitgaan’? Ammehoela, soms vaag ik er ook mijn voeten aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.