Verkoop voor KiKa

Vandaag zag ik dat je op Marktplaats de mogelijkheid hebt om de opbrengst van je verkoop aan KiKa te schenken. Volgens mij is dit een tijdelijke actie, maar ik vind het tof, dus ik doe eraan mee.

Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1 door ziekte. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. We willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen. Nee, we willen dat ze allemaal genezen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker. 

KiKa werkt aan:

• verhoging van de genezingskans van 75% naar 95% 
• verbetering van de kwaliteit van behandelingen
• vermindering van bijwerkingen na behandelingen
• ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, het grootste kinderoncologisch centrum van Europa. 

Ik vind het een mooie manier om een bijdrage te leveren. Ik ken mezelf; zomaar geld storten doe ik niet snel, dus in plaats van alles te verkopen en het geld op mijn eigen rekening te laten storten, zal ik af en toe een advertentie plaatsen waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, in dit geval KiKa. Hieronder vind je de link naar de betreffende advertentie.

Fijne avond allemaal. ♥

Link naar de advertentie voor Kika.