Het gaat niet goed

Eigenlijk wilde ik mijn blog aanpassen vandaag. Op zoek naar een thema met toch weer een sidebar, waarin ik meer kan delen over mijn webshop of mijn kraampje zonder daar meteen een heel artikel over te moeten schrijven. Ik heb er alleen echt de energie niet voor. Mijn lichaam is helemaal van het pad af. Ik kom ’s ochtends bijna mijn bed niet uit. Niet omdat ik geen zin heb, maar omdat ik zoveel pijn heb en omdat er zo’n gebrek aan energie is. Ik heb zelfs even geen energie om de reacties op artikelen te lezen of erop te reageren. Ik weet het, als ik het zo schrijf klinkt het belachelijk. Lezen kost toch geen energie? Je schrijft nu toch ook? En toch… Het kost me energie.

Ik heb de cursus Fierce Grace van Annapurna Living weer opgepakt. Meteen voelde ik daar weer die rust. Eerst kijken wat je zelf nodig hebt. Het überhaupt weten van jezelf is al een kunst op zich. Een nog grotere kunst is om er vervolgens ook naar te luisteren. Ik ga het toch maar weer proberen. Dus, als er de komende tijd heel veel artikelen online komen, soms enkel om een muziekje te delen of een product wat in mijn webshop staat, dan ben ik aan het luisteren naar mezelf. Dan ben ik tegemoet aan het komen aan mijn eigen behoeften en dan hoop ik binnenkort weer een iets hoger energielevel te bereiken. Want dit, lieve mensen, dit is om te huilen. Ik sleep mezelf op dit moment voort en dat is… ronduit kut. Mooier kan ik het niet maken. ♥

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jenn schreef:

  Sterkte, ik hoop dat je je snel weer iets beter mag voelen!

 2. Ciska schreef:

  Denk aan je XXX

 3. Xamantha schreef:

  Ik denk aan je. Ik hoop veel muziekjes en blogjes aan te treffen, wetend dat jij daar een weer een moment voor jezelf hebt gezorgd ❤️

 4. Rob Alberts schreef:

  Sterkte!

  Bemoedigende groet,

 5. chucky1012 schreef:

  Heel veel knuffels en liefs 😘😘

 6. Spontanity schreef:

  Dat is niet fijn.
  Heel veel sterkte.
  xxx

 7. Lot schreef:

  Kan de kou er ook mee te maken hebben. Ik vind het heerlijk hoor deze vorst en zon maar mijn lijf is ook zoveel pijnlijker bij elke stap.

  1. Marion schreef:

   Voor mij is de warmte straks weer een ramp. Nu zijn alle ontstekingen redelijk rustig. Misschien dat het me nu daarom juist opvalt nu ik er wel een paar heb.

 8. Ben schreef:

  Dat was duidelijk: ronduit kut zoals je schreef. Sterkte lieve Marion.

 9. Evelyne schreef:

  Heel veel beterschap Marion! Dat je snel weer beter mag zijn. En dat lezen geen energie vergt, dat is bullshit. Het vergt net wel energie. Rust maar goed uit, meid. Voel je vooral niet schuldig om dit leven! Beterschap ❤

 10. mariellemarielle schreef:

  Lieve Marion
  Wat naar en erg voor je! Ik had al zo’n vermoeden toen het zo stil bleef op je blog.
  Ik gun je zoveel beter!

  Heel knap dat je kunt luisteren naar jezelf! Dat is zo moeilijk!!

  Veel sterkte!

  Take care

 11. MoJuffie schreef:

  💞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.