Kids

Vanochtend was ik er lekker op tijd bij. Ik zat rond 9:30 uur al in de auto richting de stad. Stenen ingepakt om in mijn kraampje te leggen en de portemonnee mee voor verse groenten op de markt. Een uur later was ik weer thuis en ik snap er niets van; ik kon niet meer. Hoe in vredesnaam kon ik zo moe zijn van een uurtje iets doen? Ik zette koffie, probeerde nog wat te lezen, maar het ging gewoon niet. Om 12:00 uur ging ik weer naar bed en om uiteindelijk heb ik van 13:00 uur tot 16:30 uur geslapen. Prima, maar als je dan vervolgens wakker wordt en je bent nog steeds gesloopt, dan raak je toch wel een beetje lichtelijk gefrustreerd. Moe zijn vind ik niet erg, maar amper overeind kunnen komen omdat je lichaam zo zwaar aanvoelt, dat is een heel naar gevoel.

Ik weet niet waar het vandaan komt of wat het is. Is dit dan ook een onderdeel van depressie? Kan een mentale ziekte zo’n weerslag hebben op een lichaam? Of broeien er nog meer ontstekingen in mijn lichaam? Van die twee kleine plekjes die ik nu heb kan deze extreme moeheid niet komen. Daarvoor heb ik teveel ervaring met deze ziekte. Uiteindelijk zal het zeer waarschijnlijk een combinatie zijn van al deze dingen bij elkaar en dat dat nu even een heel zwaar dieptepunt oplevert. Ik moet er maar gewoon doorheen. Meer kan ik niet doen. Het viel me vandaag alleen even heel erg zwaar.

Bedankt voor het lezen. ♥

5 gedachten over “Kids

 1. Heel herkenbaar. Kan ook soms met volle moed iets aanvatten en dan kort daarna quasi volledig crashen als het ware. Ik wijt het zelf aan stille (laaggradige) ontstekingen. Ik ben nu al een tijdje fel aan het inzetten op gezond eten, en wat pijnen betreft is er al enige verbetering. Energie hinkt nog achterop. Toch van overtuigd dat het een heel belangrijk onderdeel naar beterschap is.
  Goeie moed Marion!

 2. Daar kan ik over meepraten met de laatste tijd ook weer heel erg moe en slaap erg lang omdat ik ’s nachts niet kan slapen en voel me vaak heel erg moe als ik iets ga doen en lig er weer vroeg in in bed…..
  Wordt er zo moe van.
  Vaak weet ik niet wat ik ermee aan moet.

  Xoxo

 3. Bedankt voor het lezen??
  Jij bedankt!! Bedankt voor het delen, bedankt voor je eerlijkheid!
  Wat ontzettend naar en zwaar toch allemaal!

  Ik vind het zo moeilijk om woorden te vinden, woorden schieten zo tekort! Zie het maar als teken van medeleven want dat doe ik!

  Liefs!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.