Stupid Girl

Dat plan van gisteren, om overdag niet meer te eten? Dat was echt een heel stom plan. Ik heb in maanden niet zoveel pijn gehad. Rond 17:00 uur begon het en ik herkende het meteen. De pijn waarvoor ik wel eens de auto aan de kant van de weg heb moeten zetten. De pijn waarvoor ik wel eens op mijn werk over mijn bureau gehangen heb en niet meer wist hoe ik nog overeind moest komen. Gelukkig weet ik nu wat ik moet doen. Eten! Ik maakte meteen mijn avondeten klaar en ik had nog maar net de laatste hap doorgeslikt en, sorry voor de onsmakelijke details, ik kon gelijk de toiletbril flink gaan opwarmen. Wat is poepen soms toch meesterlijk! De pijn verdween als sneeuw voor de zon en ik herinnerde me ineens de woorden van mijn MDL-arts:

Wat er ook gebeurt, ALTIJD blijven eten!!!

Oh ja, dat was het…

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ik had dit vervolg verwacht, en reageerde daarom niet op je bericht van gisteren…

  1. Marion schreef:

   Heldere vooruitziende blik. En je kent me ondertussen, als ik iets in mijn kop heb, heb ik het niet in mijn kont 😁

   1. Geen vooruitziende blik hoor… Maar ik ken je nu al zo lang dat ik weet wanneer ik best niet reageer :).

 2. Yvonne schreef:

  Pffft jammer. ExporiΓ«nt gefaald. FODMAP maar proberen?

  1. Marion schreef:

   Gisteren toevallig de lijst gecontroleerd en ik eet redelijk FODMAP arm. Als ik het echt strikt wil gaan doen, ga ik het via een dietiste proberen. Eerst overleggen met mijn arts. Kijken wat hij denkt.

 3. Yvonne schreef:

  Experiment moest dat zijn!

 4. Xamantha schreef:

  Niks stupid, trial&error!

 5. mariellemarielle schreef:

  Pfff. dat zal opluchting gegeven hebben.
  Geweldig plaatje overigens!

  Oh..nogmaals ik heb echt met je te doen maar wil niet zomaar met adviezen gaan strooien (wetenschappelijk overigens)

  Denk aan je!!!!
  Lieve groetjes

  ps hoe gaat het nu met de pijn?

  1. Marion schreef:

   Pijn is helemaal weg. Geef gerust advies, graag zelfs. Ik ga begin april weer naar de MDL arts en dan overleggen hoe we verder gaan. FODMAP gaan we bespreken, maar we zijn allebei geen voorstander van het elimineren van complete voedselgroepen, dus kans is niet heel groot dat ik dat dieet ga doen. X

   1. mariellemarielle schreef:

    Fijn dat de pijn weg is!! Zal ik je een mailtje sturen?

    1. Marion schreef:

     Als je wil, graag! ❀

 6. chucky1012 schreef:

  Jeetje helaas mislukt.
  Hoe was het vandaag gegaan?

  Trusten voor straks…..

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Vandaag mijn vader heen en weer gereden naar het ziekenhuis voor de chemo. Dat is dan meteen altijd de max, maar ben zo blij dat ik dat kan doen. Jij ook voor straks. X

 7. Ciska schreef:

  Dacht gisteren ik reageer niet , maar dit was echt geen goed plan en gelukkig ben je daar nu zelf ook achter.X

  1. Marion schreef:

   Ja, was stom, maar soms word je echt wanhopig en doe je gekke dingen. Nou ja, daar ben ik gelukkig nu ook achter. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.