Greased Lightning

Het is soms moeilijk om niet te klagen. Vanochtend vol goede moed opgestaan, maar door die stomme actie van een dag niet eten, zijn mijn darmen meteen helemaal ontregeld. Zat de boel eerst vast, nu loopt alles weer veel te snel door. Krampen en steken wisselen elkaar af. Orde en regelmaat. Niet afwijken van de vaste eetpatronen en -tijden. Dat werkt bij mij toch het beste. Daarom zijn we, de MDL-arts en ik, ook niet zo heel erg happig op het starten van een nieuw dieet. Volgende maand gaan we overleggen tijdens de jaarlijkse controle.

Gisteren kreeg ik van iemand het advies om mijn sociale angst en OPS te zien als een uitdaging. Ik dacht echt even dat ik gek werd. Kom aan, mensen, advies is best leuk zo af en toe, maar een ernstige psychische aandoening, die je leven grondig verziekt, zien als een uitdaging? Dan ben je bij mij echt aan het verkeerde adres. Mijn chakra’s waren gewoon uit balans, zei ze er ook nog even blij bij. Ik zal jouw chakra’s eens even uit balans brengen, dametje. Ik weet dat ik niet vaak opensta voor advies, maar dit was wel een beetje too much. En ik had al niet zo’n beste dag…

Vandaag dus weer een dagje in bed. Morgen is het tijd voor de APK. Kijken of het bakkie zonder al te veel mankementen door de keuring komt. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dinsdag. ♥

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Goede titel!
  Het is inderdaad helemaal geen uitdaging.
  Weten die mensen wel hoe verschrikkelijk het is om zo ernstig ziek te zijn.
  Wij verwachten heel ander commentaar…..
  Maar wij weten beter.
  Ik hoop van harte dat jullie auto door de APK komt en goed gekeurd zal worden.

  Liefs en hugs Xx

  1. Marion schreef:

   Ja, bizar. Een uitdaging…. Get real! X

 2. Xamantha schreef:

  Klaag alsjeblieft wél, want ook die ellende valt onder het kopje De Realiteit.
  Fingers crossed for je bakkie!

  1. Marion schreef:

   Ik ben een lucky lady; mijn ouders betalen de APK voor me 🙈

 3. Die keuring heb ik gisteren gehad. Dure rekening, maar we zijn er weer vanaf voor een jaartje…

 4. mariellemarielle schreef:

  ……uitdaging? Het lijkt me een loodzware strijd!
  Ik hoop dat je darmen snel weer wat meer tot rust komen!

  APK, ik heb het net laten doen maar moest ook een grote beurt..(eerste keer sinds ik hem kocht in 2012)bijna 400 euro armer…hoop dat het bij jou meevalt!
  Krijgen jullie nu ook zoveel nota’s van waterschap, gemeente etc etc, lukt dat?

  Moest er ineens aan denken toen ik ze binnenkreeg.

  XXX

  1. Marion schreef:

   Ja, klopt, die komen nu met bosjes tegelijk binnen, maar ik heb overal geregeld dat ik gespreid kan betalen. Zo voorkom ik dat we grote bedragen ineens moeten betalen. Eigen risico betaal ik ook maandelijks een deel. Wel handig dat dat kan.

   Grote beurt erbij is altijd bingo, maar toch is het altijd wel lekker als het weer gedaan is. Mijn ouders betalen de APK. Dat lukt inderdaad niet. Ik heb echt mazzel daarmee x

 5. sombertelijf schreef:

  Ik snap zo’n opmerking wel, en ergens IS het ook een uitdaging, maar ik haat het als andere mensen zoiets zeggen. Ik bepaal zelf wel of ik het zie als een uitdaging…liever had ik het gewoon niét gehad!

  1. Marion schreef:

   Poeh, nee, ik zal een ziekte nooit uit als een uitdaging zien. Ik kijk er gewoon heel anders tegenaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.