For The Love Of Guineapigs

Gisteren was een drama met de auto. Niet de APK, die was top. We bleven onder de 100 euries. Wie is daar niet blij mee tegenwoordig? Maar mijn auto werd eruit gepikt voor een steekproef. Dat betekent dat ik de auto pas na 17:00 uur op kon halen en met mijn lichamelijke gesteldheid is dat geen pretje. Ik was al vanaf 9:00 uur bij mijn ouders, de garage zit bij hen op de hoek, en alhoewel ze een bed in de woonkamer hebben staan, waar ik bijna de hele dag gebruik van heb gemaakt, mis je toch de rust en het comfort van je eigen bed en het alleen zijn. Niets ten nadele van mijn ouders, maar zo werkt het nu eenmaal voor mij. Niet alleen mijn lichamelijke ziektes maken het eigenlijk onmogelijk de hele dag in gezelschap te zijn van anderen, voor mijn mentale toestand is het bijna de doodsteek. Ik had helaas even geen andere keus. Om 17:30 uur reed ik richting huis en dook daar meteen mijn bed in.

Vandaag maar rustig aan doen was de planning, maar dat kwam er niet echt van. Ik ging aan de slag voor de cavia’s.

Als eerste de kamer leeghalen en de vloer dweilen.

Vervolgens een stellingkast in elkaar zetten. Ik ben zo blij dat Peter het huishouden doet en dat ik dit soort dingen kan doen en het afval buiten kan zetten. Ik ben gewoon niet geschikt voor huishoudelijke taken zoals stofzuigen of afwassen.

Hoplakee. Vijf minuutjes werk. Zoek je nog een stellingkast? Praxis! Echt, deze dingen zijn perfect. Ik heb ze in de aanbieding gekocht voor een tientje. Per plank kunnen ze 75 kg dragen.

Dan is het tijd voor de kooi. Super eenvoudige constructie en je kan de kooi precies zo maken zoals je zelf wilt.

Dit is het gedeelte voor Jip.

Dit is het middengedeelte. Hier kunnen Jip, Mattie en Mobster bij elkaar zitten, terwijl ze toch hun eigen kooi hebben. Het was vandaag een drukte van belang in dit deel.

En hier het deel van Mattie en Mobster. Links een huisje met nog een doek erboven. Mattie ligt graag in het huisje, maar Mobster vindt het leuker om er bovenop te gaan zitten. Het doek voorkomt dat hij via het dak over de rand probeert te klimmen.

Zo ziet het er in zijn geheel uit. Ik ben zeer tevreden en Jip, Mattie en Mobster leken er ook mee in hun nopjes. Morgen een dagje bijkomen.

Fijne avond! β™₯

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Mattie? Ging vast automatisch πŸ˜‰

 2. Yvonne schreef:

  Sorry! Ik ben in de war met Alvin. Ik haalde Mattie en Alvin doorelkaar. πŸ™ˆπŸ™ˆ

 3. Marijke schreef:

  Wat hebben ze een heerlijk nieuw onderkomen gekregen! No such thing as just a pet ❀

 4. Ciska schreef:

  Goed bezig geweest lieverd de cavia`s hebben weer en prachtig schoon huis en met iedereen is rekening gehouden je bent een toppertje xx

 5. mariellemarielle schreef:

  Wat een paleisje!!!
  Echt supergaaf!

  pas op jezelf!

 6. chucky1012 schreef:

  Ze zijn de koning te rijk πŸ˜‰
  Prachtige stelling en wat een koopjes.
  Fijn dat de apk niet zoveel geld had gekost.

  Xoxo

 7. Evelyne schreef:

  Wat een drukke dag had je. Nu maar even kalm aan πŸ™‚ Geniet van je rust!

  1. Marion schreef:

   Nou, abdoluut. Flink wat spierpijn van het klussen van gisteren. Is mijn lijf niet gewend 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.