Let’s Get It Started

Vanochtend had ik energie. Niet voor tien, maar normaal heb ik géén energie, dus als ik ook maar enige vorm van energie voel, dan neem ik het ervan. Ik maakte wat pakjes klaar voor een paar klanten, ik verzorgde de cavia’s, maakte prijskaartjes voor een aantal items in de shop en ging richting het centrum. Daar bracht ik de pakketjes naar het postkantoor, leverde wat items af bij Jouw Marktkraam en liep de markt op. Groenten halen voor de cavia’s en ik kwam een paar mensen tegen die ik al een tijdje niet had gezien. Ik liep even naar binnen bij Yummie Africana, een net geopend Afrikaans Eethuisje hier in Wageningen. De eigenaresse is de vrouw van een goede vriend van Peter. Het zag er supertof uit (zie de foto bovenaan het artikel). Binnenkort maar eens een hapje eten daar. Toen was de koek op en ging ik naar huis.

De ochtend voelde ongeveer zo …

…. om vervolgens half dood op bed neer te vallen en tot 17:30 uur te slapen. Het was een mooie dag. ♥

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Xamantha schreef:

  Ha, wat fijn dat je dag op die manier startte. Ik denk dat de caviagod daar een hand in had 😊
  Dank voor de tip, Yummie Africana, lekker menu!
  Liefs

 2. chucky1012 schreef:

  Zo een fijne start van de dag.
  Afrikaanse gerechten zijn heerlijk!
  Het ziet er prachtig uit.

  Xoxo

 3. mariellemarielle schreef:

  hey hoi
  Wat fijn voor je! Het lijkt me wel een domper dat je dan daarna zo lang moet slapen/rusten maar wat ik zo bewonderenswaardig vind is dat je zo oprecht kan genieten van de dingen die je wel kon doen!

  Ik ga de site van het restaurant eens bestuderen, de inrichting ziet er supermooi uit! Leuk dat je er wat reclame voor maakt op deze manier!

  Fijne avond.

  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.