Tomorrow

Jawel, ik heb belastingaangifte gedaan vanmiddag. Appeltje eitje. Alles was vooraf ingevuld door de belastingdienst zelf. Ik hoefde alleen maar de getalletjes te controleren en het leek allemaal te kloppen. Wat ik minder vond kloppen is dat ik WEDEROM geld moet terugbetalen! Ik word er zo godvergeten knettergek van. Hoe kan dit nou? Ik zit al het hele jaar in de uitkering. Makkelijker kan het niet worden. Ik krijg een klein pensioenachtig iets ernaast waarop géén, ik herhaal, GEEN loonheffingskorting wordt toegepast. Hoe kan het dan dat ik € 300,- moet terugbetalen?

Morgen ga ik de belastingdienst bellen. Moest ik toch al doen, want sinds vorige maand krijg ik ineens nog maar de helft van mijn toeslagen. Daarnaast is er met het overzetten van de ziektekostenverzekering niet meegenomen dat ik mijn eigen risico gespreid wil betalen en daar kreeg ik deze maand ook ineens de rekening van gepresenteerd. Kortom, het is één grote bende hier op het financiële vlak. Maar morgen, morgen ga ik alles weer op orde brengen. Of krijgen. Whatever. Morgen dus.

9 reacties op ‘Tomorrow

  1. oh jakkie wat naar allemaal!
    Ik hoop dat men je toch nog wat tegemoet wil komen!!!
    Men zegt natuurlijk wel “geld maakt niet gelukkig” maar geldzorgen maken zeker niet gelukkig.
    Sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.