Nieuwe Naam

Plannen maken. Ik vind het geen goed plan. Als ik iets bedacht heb, dan wil ik er graag meteen mee aan de slag. Dat is echter niet altijd handig. Vaak is een goede voorbereiding het halve werk en dus zal ik een beetje moeten dimmen. Ik vind het maar niks. Helemaal niks. Stomme planning. Maar oké, we gaan het een serieuze kans geven.

Gisteren ben ik even naar de Lentemarkt geweest en kocht het setje wat jullie hierboven op de foto zien. Ik had ze al gezien op Facebook en dat was ook de aanleiding waarom ik naar de Lentemarkt ging. De markt was namelijk in een basisschool en we weten allemaal wat voor pleurishekel ik heb aan basisscholen. Het was gelukkig niet mijn eigen basisschool, dat scheelde. Hoe dan ook, ik zocht wat ik vond en raakte in gesprek met de maakster van de vilten godinnen poppetjes. Van het één kwam het ander en op 21 april ga ik mijn eigen vilten godin maken in een workshop. Ik vind ze zo ontzettend mooi! Ik hoop dat het me lukt om er zelf ook eentje te maken die ik mooi vind en wie weet ga ik er dan wel meer maken en deze verkopen in mijn webshop. Dat zou echt een dream come true zijn.

De shop krijgt op deze manier steeds meer vorm en inhoud en daardoor kwam ik erachter dat het niet handig is om in de naam van je shop twee artikelen te verwerken die je gaat verkopen. Komt er een derde bij, dan heb je meteen een probleem. Ik ga dus een nieuwe naam bedenken. Misschien verwerk ik mijn eigen naam erin, misschien ook niet. Ik wil de shop op 1 oktober openen. De keuze voor de naam wil ik 1 september definitief maken. Vóór 1 augustus wil ik alle producten binnen hebben, zodat ik nog ruim twee maanden de tijd heb om foto’s te maken. Het is dan zomer en ik moet er vanuit gaan dat ik dan meer last heb van ontstekingen en dus vaker ziek en moe zal zijn. Ik wil ruim de tijd nemen voor alles.

Een nieuwe naam bedenken is op zich niet zo moeilijk. Een naam bedenken die nog niet in gebruik is door een ander, is een ander verhaal. Ik heb al een flinke lijst, maar daarvan kon ik de meesten al doorstrepen. Allemaal bezet. De namen die nu nog op mijn lijstje staan zijn Marion & More, Mamawon (dat zal raar klinken, maar zo noemde mijn neefje mij vroeger, toen hij mijn naam nog niet uit kon spreken), MixedUp, From Marion With Love. Het moge duidelijk zijn; ik wil graag een naam met een M erin. Suggesties zijn welkom. We hebben nog maanden de tijd! ♥

10 gedachten over “Nieuwe Naam

  1. Ik herken het. Ik kan ook niet wachten met starten als ik weer eens iets nieuws verzonnen heb haha. Wat leuk dat je een workshop gaat volgen. Wie weet wat hier weer allemaal voor moois uitkomt. Succes!!

  2. Echt prachtig, je godinnetje. Zou idd heel gaaf zijn om ze zelf te kunnen gaan maken!
    Naam? Poe hee, da’s een uitdaging. Ik denk meteen aan Magic (by Marion) of iets met Moments. Heel benieuwd naar wat het gaat worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.