Het wordt steeds leuker

De plannen krijgen langzaam steeds meer vorm en hoewel het mij altijd allemaal veel te langzaam gaat, gaat het toch best snel. Ik heb een tweede adres gevonden voor de inkoop van mijn edelstenen. Deze is iets prijziger dan degene die ik al heb, maar het zijn dan ook geen “afgekeurde” stukken. Deze stukken zijn prachtig en komen uit een privé collectie die heel langzaamaan verkocht gaat worden. Het is puur mazzel dat ik deze mensen online tegen ben gekomen. Nou ja, of niet natuurlijk. Toeval bestaat wel denk ik, maar als je de juiste mindset hebt, enthousiast bent en gelooft in wat je doet, dan denk ik dat de juiste mensen als vanzelf op je pad komen.

Ik heb me net officieel aangemeld voor de workshop Vilt Je Eigen Godin. Ik zag dat ze nog meer workshops geeft, o.a. met wol schilderen en zitkleden maken van schapenwol. Het past allemaal precies in de lijn van wat ik zoek en graag wil gaan maken voor mijn Etsy Shop, dus ik denk dat ik het komende half jaar genoeg te doen heb. De workshops zijn gelukkig overdag. Dat is iets waar ik ook heel vaak tegenaan loop. Dat bijeenkomsten en workshops in de avonduren zijn en dat is voor mij gewoon niet haalbaar. Zij geeft ze allemaal in de middag, dus daar ben ik heel erg blij mee. Als je benieuwd bent naar haar of de workshops die ze geeft, kijk dan even op haar website.

Vandaag doe ik rustig aan. Doordat ik in mijn stopweek zit en dus op dit moment niet de pil slik, mis ik de hormonen die ik nodig heb en schieten de ontstekingen als paddenstoelen uit de grond. Deze keer is mijn romp de Sjaak. Op zich wel lekker voor de afwisseling. Normaal is het mijn zitvlak of mijn liezen. Dit is weer eens wat anders én het voordeel is, ik kan gewoon lekker blijven zitten zonder pijn.

Ik ga wat pakjes verzenden en dan even snel naar de Gamma om materiaal te kopen voor mijn edelsteenboompjes die ik aan het maken ben. Ook die gaan een plekje krijgen in de Etsy Shop. Edelsteenboompjes zijn erg leuk om te maken. Je kan ze eigenlijk van alle soorten stenen maken. De meesten die ik tot nu toe gezien heb zijn van amethist, rozenkwarts of aventurijn. Ik ga de eerste boompjes maken van rozenkwarts. De lente komt eraan en dan lijkt me die kleur wel het meest passend. Als ik wat meer ervaring heb hoop ik boompjes te kunnen gaan maken met verschillende stenen en ook aan te passen aan het seizoen. In de zomer ga ik groen gebruiken, in de herfst bruin, oranje, geel en rood en in de winter melkkwarts en bergkristal, dus wit en transparant. Kortom, lieve mensen, de ideeën borrelen, de planning wordt gemaakt en ik word er enorm blij van. Dat laatste, daar doe ik het voor.

Fijne nieuwe week allemaal. ♥

11 gedachten over “Het wordt steeds leuker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.