Anne

Vandaag gaf ik de eerste centjes uit aan materialen voor de artikelen die in mijn Etsy Shop moeten gaan komen en ik moet bekennen dat ik dat best moeilijk vond. De stem in mijn hoofd ging tekeer.

Wie ben jij in vredesnaam om zomaar andermans geld uit te geven? Uberhaupt, denk je nou echt dat die webshop een succes gaat worden? Wie wil er nou van die stomme edelsteenboompjes van jou in huis hebben? Of een vilten poppetje? Je hebt het wel een beetje hoog in de bol, dame.

En dan denk ik aan Anne. Anne die zo goed wist hoe ze die stem in mijn hoofd de mond moest snoeren. Die altijd het juiste zei op het juiste moment. Die trots op mij was, puur en alleen omdat ik kwam opdagen. Wat zou ze trots op me geweest zijn nu… ♥

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. christine schreef:

  Mooi! Goed bezig meis!

 2. Stuur dat stemmetje in je hoofd even met vakantie!

  1. Marion schreef:

   Ja, dat lijkt me een goed plan. Gelukkig is het tegenwoordig uitzonderlijk dat ze zo hard schreeuwt. Gaat behoorlijk goed.

 3. Deborah Hamar schreef:

  Hou die laatste alinea vast Marion!!
  En geef dat geld lekker uit. Het is je gegeven door mensen die willen dat je er iets mee doet!!

 4. mariellemarielle schreef:

  En niet alleen Anne is trots!

  Jij kunt dit!

 5. MoJuffie schreef:

  Die boompjes die je maakt, zijn echt prachtig. Als ze in je shop komen en ik kan het geld ervoor missen, dan ga ik er zeker eentje kopen. Ik weet al welk hoekje van mijn woonkamer ik mooi wil maken daarmee ☺️ #idreamtoo

  1. Marion schreef:

   Oh wat supertof om te horen! Thanks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.