Formule 1, tussenstand en een beetje ziek

Vanochtend was de eerste race van het Formule 1 seizoen. Ik zette expres niet de wekker, want ik heb mijn slaap hard nodig. Zou ik wakker zijn om 7:00 uur dan is dat mooi meegenomen, anders kijk ik het wel in de replay. Nou, ik werd dus om 8:00 uur wakker. Replay it is. Ik kom beneden, zet koffie, even wakker worden, om vervolgens de tv aan te zetten om de herhaling van de race te kijken. Krijg ik zonder pardon het hele podium voor mijn neus. Daarom haat ik tv. Dat ding doet maar gewoon wat hij zelf wil. Doe mij maar mijn laptop of tablet. Die flikken me dat soort geintjes niet. Goed, geen Formule 1 race dus. Wel de uitslag gezien. Ik begreep dat het een vrij saaie race was en dat ik niet zoveel gemist heb. Verder zeg ik er niets over, want misschien zijn er nog wel meer mensen die straks de herhaling gaan kijken. Veel kijkplezier in dat geval.

Ondertussen staat de teller voor Dream or Donate op een prachtige € 435,-. Echt supergaaf, lieve mensen. Gisteren heb ik mijn eerste inkopen gedaan. Een paar prachtige items die in de shop gaan komen. Ik had ze al een poosje op het oog, maar kon ze niet betalen. Nu wel en het zal een supermooie aanvulling op het assortiment zijn. Ik bestelde koperdraad en een voorraad edelstenen voor de boompjes die ik ga maken. De aanmelding voor de workshop van volgende maand is definitief en ik heb me ook aangemeld voor een andere workshop. Dankzij deze workshops kan ik straks veel meer artikelen zelf gaan maken en dat is uiteindelijk de bedoeling natuurlijk; een shop gevuld met zelfgemaakte items. Ik heb iemand hier vlakbij gevonden die edelstenen bewerkt en ook een atelier heeft waar je gebruik van kunt maken. Wellicht dat ik ook daar nog een workshop kan volgen en zelf stenen kan gaan bewerken. Dat is echter wel heel veel werk en ook iets wat ik niet vanuit huis kan doen. De vraag is of dat zinvol is met de regelmaat dat ik ziek ben. Dit plan wordt vooralsnog op de lange baan geschoven, maar het is wel iets om te onthouden voor in de toekomst.

Verder ben ik lichamelijk echt even blegh. Een verkoudheid die me in de weg zit. Misschien een griepje onder de leden. Ik weet het niet, maar ik weet wel dat mijn energie erg laag ligt, ik veel ontstekingen heb en daarom vreselijk moe ben en veel moet slapen. Ik doe veel vanuit bed op dit moment. Ik ben blij dat dat kan. Ik kan lessen van de tarotschool volgen, oefenen met het maken van de boompjes, bestellingen plaatsen en administratieve dingen regelen. Het kan allemaal vanuit bed en dat is zo fijn. Bij normaal werk had ik me allang weer ziek moeten melden en hoewel ik weet dat dit nog geen werk is, benader ik het wel een beetje op die manier. Dat voelt voor mij ook heel erg goed. Er is niets liever wat ik wil dan weer aan het werk gaan en als dat alleen nog op deze manier kan, dan ga ik dat doen. Met jullie hulp en dat is echt geweldig.

We zitten dus al bijna op de helft van het streefbedrag! Mocht je nog een bijdrage willen leveren, dat kan. Klik op onderstaande link en dan spreekt het eigenlijk allemaal voor zich. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte van wat er met het geld gebeurt. Dit doe ik door middel van blogs, maar ook door middel van updates op de Dream or Donate pagina zelf.

Dream Or Donate: Niet alleen maar ziek zijn.

Ik wens jullie een hele fijne zondag! ♥

2 gedachten over “Formule 1, tussenstand en een beetje ziek

  1. Sterkte en beterschap!!
    Wat klink je positief ondanks al die pijn en klachten!

    Ik ben blij voor je dat je nu werk gevonden hebt wat je vanuit bed kunt doen en…waar je echt van geniet!

    Fijne avond en het beste

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.