Morgen

Mijn hele lichaam zit onder de kleine ontstekingen. Gelukkig maar één grote. Even afwachten wat daarmee gaat gebeuren. Het is een nieuwe plek, dus geen idee of het eenmalig zal zijn of niet. Zit aan de binnenzijde van mijn bovenbeen. Gewoon ergens midden op mijn bovenbeen. Alsof het niks beters te doen had. Gelukkig ben ik erg lenig en kan ik mijn been overal neerleggen waar ik maar wil en heb ik er betrekkelijk weinig last van. Wat ik vervelender vind is die gekke rare wel/niet griep. Ik heb geen koorts, dus officieel geen griep. Ik ben wel snotverkouden, ben de hele dag misselijk en gruwelijk moe. Heb nu ook weer de hele middag geslapen. Word je wakker, hoop je dat je je iets beter voelt, maar nee hoor. Stom lichaam. Misschien zijn het toch gewoon weer de ontstekingen die me helemaal uitputten.

Morgen is mijn moeder jarig. Daar kan en mag ik dus niet heen. Nou ja, kunnen zal nog wel lukken, maar ik kan natuurlijk niet het risico nemen dat ik mijn vader aansteek met iets. En dus blijf ik thuis. Geen ramp, maar ik ben er wel even klaar mee. Ik mis al zoveel in het leven doordat ik altijd ziek ben. Ik had/heb een prachtig cadeautje voor mijn moeder, samen met mijn zus gekocht, en nu kan ik het niet geven. Kan toch een andere keer? Ja natuurlijk kan dat, maar soms wil ik niet een andere keer. Het is altijd later of een andere keer. Mijn moeder is morgen jarig. Morgen. Niet later. Niet een andere keer. Morgen. Basta. ♥

2 gedachten over “Morgen

  1. Ahhh sterkte lieve Marion!!!
    Wat naar allemaal weer!!

    Van harte gefeliciteerd met je moeder en ik vind het heel erg voor je dat je er nu niet kan zijn!

    Take care!

    lieve groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.