Vandaag Is Morgen

Gisteren was ik even heel erg pissig. Boos. Teleurgesteld. Kwaad. Call it whatever you want. Ik ben niet vaak boos. Het heeft weinig zin. Behalve als je boos bent om op die manier je grenzen aan te geven. Dat is zinvol. Heel erg zinvol. Maar dit was boos, omdat ik geen zin had om verdrietig te zijn. Dus was en ben ik boos. Omdat ik niet naar de verjaardag van mijn moeder kan. Omdat ik er niet voor haar kan zijn, terwijl ze er zelf wel altijd voor anderen is. En natuurlijk was ik boos omdat ik zo vaak ziek ben en daardoor vreselijk veel dingen mis in het leven. En dat is oké. Net als dat het oké is dat ik zinnen begin met En en Omdat. Fuck grammatica, regeltjes en andere flauwekul.

Vandaag is mijn moeder 64 jaar geworden. Ik hoop dat ze minstens 94 wordt. Dat we nog lekker veel tijd hebben samen en nog veel verjaardagen samen kunnen vieren. Gefeliciteerd, mam! Je bent een engel en ik hou van jou. Fijne verjaardag vandaag. ♥

6 gedachten over “Vandaag Is Morgen

 1. Gefeliciteerd met je moeders geboortedag!

  Ik snap wat je schrijft, je teleurstelling, je verdriet, je boosheid, je gevoelens om er niet op de dag zelf bij te kunnen zijn. Legitieme gevoelens. Zelf heb ik niet veel met verjaardagen of feestdagen überhaupt, juist vanwege ‘niet altijd aanwezig’ te kunnen zijn. En toch is er vaak een gevoel van te kort schieten. Maar elke gelegenheid om het leven of de liefde te kunnen vieren is er eén, hoe dan ook, in welke vorm dan ook.
  Take care.

 2. Van harte gefeliciteerd met en voor je moeder!
  Uit je vooral!! Boosheid mag! Beter uiten dan oprkoppen!

  Ik vind het echt heel erg voor je!

  Hoe gaat het vandaag?

 3. Nog gefeliciteerd met je moeder! Ziek zijn sucks en het is ook gewoon rot dat je daar niet bij kan zijn, daar mag je boos om zijn! Hopelijk volgen er nog vele verjaardagen waar je wel bij kan zijn ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.