Mattie Is Weer Thuis

Vanochtend om 8:00 uur bracht ik Mattie naar onze dierenarts. Om 15:30 uur werd ik gebeld dat ik hem weer op mocht halen. Mattie is vreselijk gestrest als hij mee moet in de auto, maar kennelijk was op de terugweg de narcose nog niet helemaal uitgewerkt, want hij zat lekker van zijn basilicum te smikkelen die ik voor hem meegenomen had. Thuis had ik zijn kooi wat kleiner gemaakt, zodat hij niet al te veel kan bewegen. Hij moet eerst herstellen. Daarnaast mag hij even niet op zaagsel of hooi liggen om zo vervuiling van de wond te voorkomen. Gelukkig heb ik de fleece liners. Die zijn nu echt ideaal.Β Eenmaal thuis heeft hij nog zeker twee uur in het reismandje gelegen voordat hij eruit kwam, maar toen hij er eenmaal uit was ging het prima. Hij eet en drinkt en babbelt alweer met Jip en Mobster. Nog zes weken geduld en dan mag ik een vriendinnetje voor hem uit de opvang of het asiel halen.

Het is vrijdagavond. Dat betekent dat velen van jullie weekend hebben. Geniet ervan! β™₯

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Dat hij maar snel beter zal worden….

  Fijne Paasdagen Xoxo

 2. mariellemarielle schreef:

  Wat fijn om te lezen dat het goed gegaan is!
  Hij boft maar met zo’n baas!

  Fijne dag!

 3. Hij wordt echt vertroeteld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.