I Choose Again

Mijn laatste blogje zat vol met angst. Ik heb jullie reacties gelezen, maar er even niet op gereageerd. Het heeft geen zin voor mij om vanuit angst te reageren, want niets is op zo’n moment goed. Ik kan niet relativeren. Jullie helpende en goedbedoelde woorden komen niet binnen. Ik weet dat van mezelf. Ik kan zo’n blogje niet schrijven, de reacties uitzetten, dat is een optie. Ik heb het nu echter zo gedaan en ik denk dat dat wel goed is. Ik heb mijn angst en woede op papier staan en ik stop het niet weg. Ontkenning maakt het alleen maar erger. Er is geen wereld zonder angst, woede en pijn.

Nu, na een paar dagen, is de rust weer wat teruggekeerd. Het is me gelukt om opnieuw te kiezen. Ik ben uit de angst gestapt en heb gekozen om erin (whatever that may be) te vertrouwen. Ik vertrouw dat het goedkomt. Dat er niet één weg is, maar vele wegen en dat ik die, als het moment daar is, zelf mag kiezen. Niet mijn behandelaar, niet de UWV. Ik. Ik bepaal, ik kies en ik vertrouw op de juiste begeleiding en die begeleiding is mijn intuïtie, mijn geloof, mijn gevoel.

Ik besef dat de angst en de paniek er nog zijn. Dat ze ergens wel weer op zullen duiken. Dat ik dan weer de keuze zal maken om erin mee te gaan. Maar als ik de keuze heb erin mee te gaan, heb ik ook de keuze er weer uit te stappen op het moment dat ik het aankan.

I recognize that I have chosen fear, and I choose again. I choose faith. ♥

9 gedachten over “I Choose Again

  1. take care!!!
    En..dat van die angst herken ik wel hoor!

    Dapper en mooi dat je je angsten hier deelt!
    Sterkte met alles, ook vandaag weer met je vader!

    Lieve groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.