Altijd naar Percy luisteren

Zoals jullie wellicht wel weten, ben ik een groot fan van Percy Tienhoven. Hij is een voorbeeld en inspiratiebron voor me. Vandaag flikte hij het weer om een video te maken die zo raak is. Die mij ook weer eens enorm raakt. Daarom deel ik hem hier op mijn blog. Wie weet helpt het anderen ook, maar ik wil vooral mezelf hieraan blijven herinneren. Altijd naar Percy luisteren!

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  hey
  Heb het nog niet bekeken maar toen ik de titel zag dacht ik dat je de voetballer bedoelde..hihi.

  Hoe gaat het met je?

  XXX

  ps…een kikkerprins!! Haha daar wacht ik al jaren op 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.