Therapie & Visitekaartjes

Morgen is het zover. Therapie. Godskolere. En verder zien we het wel. Waar ik het eigenlijk over wil hebben is mijn visitekaartje. Ik heb gisteren het ontwerp uitgezocht. Het is heel, heel, heel simpel en ik vind hem erg mooi en passend. Eerst wilde ik Jan en de bekende Alleman nog om advies en mening vragen, maar ik besloot zelf de knoop door te hakken. Ik wist toch al welke ik het mooiste vond. Ik heb niet naar de prijzen gekeken. Ik wilde een mooi en eenvoudig ontwerp en ik ga er vanuit dat mooi, maar vooral eenvoudig, ook niet al te prijzig is. Het enige is, er staat erg weinig op. Normaal zetten mensen hun naam, functie, bedrijf, email, website, adres en telefoonnummer erop. Ik wil alleen naam en internetadres webshop, mijn eigen naam, functie en email erop hebben. Alleen die functie…. What the fuck heb ik voor functie? Ik denk dat het iets moet worden in de zin van creator, creative designer. Zoiets. Nog even over nadenken.

Morgen therapie. Pfff. Dat zien we morgen wel. Zo gaat het de hele dag, hè? Gewoon verbannen die gedachten aan therapie.

Vandaag zijn de laatste producten voor de shop binnengekomen. Ze zijn weer prachtig en mijn leverancier heeft weer mooie spulletjes voor me uitgezocht voor een schappelijke prijs. Het enige wat ik nog nodig heb is verpakkingsmateriaal en visitekaartjes. De teller staat nog steeds op € 525,-. Wel heb ik het streefbedrag verlaagd van € 950,- naar € 750,-. Dat kan ik doen, omdat mijn ouders me extra gesponsord hebben en ik hoef dat bedrag niet terug te betalen. Daarnaast ben ik gewoon bijna klaar en is er nu geen € 425,- meer nodig. Voor € 200,- kan ik met gemak goed en degelijk verpakkingsmateriaal bestellen. Ik heb wel meer verpakkingsmateriaal nodig dan veel andere shops en dat komt natuurlijk omdat de producten die ik ga verkopen breekbaar én kwetsbaar zijn. Van de overgebleven € 25,- ga ik de visitekaartjes scoren. Tenminste, als ik de € 750,- haal. Visitekaartjes zijn geen must. Het oogt wat professioneler en het is leuk om bij een bestelling te doen, maar het is absoluut niet noodzakelijk.

Wil je nog een donatie doen, dan kan dat via deze link: Dream Or Donate: Niet alleen maar ziek zijn. Je zou me er enorm mee helpen om de laatste puntjes op de i te kunnen zetten. Mijn dank is groot!

Ik wens jullie allemaal een mooie dag. ♥

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Heel heel veel sterkte morgen!!
  Take care

 2. chucky1012 schreef:

  Ik ben heel benieuwd hoe het was gegaan…
  Rust goed uit….

  Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.