19 april 2018

Gisteren was de intake en het was een goed en fijn gesprek. Om 9:30 uur moest ik er zijn. Ik moest nog een vragenlijst invullen en van 10 tot 11 had ik een gesprek met Ad, mijn toekomstig behandelaar. Hij stelde vragen om een beeld te krijgen van mij en te kijken wat voor behandeling passend zou zijn. Van 11:00 tot 11:30 uur had ik een gesprek met het hoofd. Hij nam nog even een aantal andere zaken met mij door en uiteindelijk ging hij met Ad overleggen. Om 11:45 uur kwam Ad mij weer halen en bespraken we de ideeën die zij hadden en of ik daar wat in zag. Het was eigenlijk heel simpel; we stellen geen doelen. We beginnen gewoon en kijken wel waar het schip strandt. Wat voor mij het belangrijkste was, en gelukkig was men het hier volledig mee eens: er gaat NIET meer gewroet worden in mijn verleden. Daar ligt weliswaar mijn trauma, maar de afgelopen behandelingen hebben heel duidelijk uitgewezen dat ik daar niet bij kan. We gaan kijken naar het hier en nu. Kan er nog iets in mijn situatie verbeterd worden? Kan therapie daarbij helpen? Zo ja, dan gaan we dat proberen. Zo niet, dan zijn we klaar. Voor nu zijn er zes sessies gepland. De gesprekken zullen eens in de 2 à 3 weken plaatsvinden. Na de zes gesprekken volgt een evaluatie en dan zien we weer verder.

Wel heb ik nagedacht of ik, net als bij de vorige behandelingen, weer over mijn therapie zal gaan schrijven. Ik denk niet dat ik dat deze keer moet doen. Het is allemaal erg persoonlijk. Het is geen specifieke methode, zoals dat bij CGT en Angstbehandeling wel het geval was. Dit is echt individueel en hoe persoonlijk mijn blog ook is, ik denk dat dat me net iets te ver gaat. Ik denk ergens ook dat het bloggen de komende tijd toch op een laag pitje zal komen te staan. Ik ben met de opleiding bezig, waar ik meer energie in wil steken, overdag ben ik veel bezig met artikelen maken voor In Amor, foto’s maken voor op de site, straks spulletjes inpakken en verzenden. Het zal druk genoeg worden.

Ik denk trouwens niet dat ik ga wachten tot mijn verjaardag met het openen van de shop. De donaties liggen al een poosje stil. Ik heb nog een aantal keer de link naar Dream or Donate gedeeld, maar ondanks dat zijn er geen donaties meer binnengekomen. Ik denk dan ook dat dit het is. € 525,- is een geweldig bedrag! Alles wat in de shop komt heb ik van dat bedrag kunnen aanschaffen. Het is echt mijn startkapitaal geweest. Zonder alle donaties had ik dit gewoonweg niet kunnen doen. Oké, en met de hulp van mijn ouders en zus. Zonder hen was het ook niet gelukt. Dus nee, ik denk dat dit het is. Morgen komen mijn visitekaartjes binnen. Het verpakkingsmateriaal is ook al besteld. Ik ga de komende weken lekker alles op de foto zetten, wat overigens nog een gigantische klus gaat worden, want het zijn zo’n 100 artikelen. Reken maar uit. Daarnaast nog een voorraad boompjes maken. Ik heb nog erg veel te doen, maar als het klaar is, is het klaar en gaat In Amor online. Op welke datum dat ook is.

Ik hou jullie op de hoogte en voor nu wens ik jullie nog een hele fijne avond. ♥

11 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Wat fijn om te horen Marion! Zo blij dat er naar je is geluisterd. En fijn dat alles rondom de shop zo goed gaat. Qua blog zien we je wel verschijnen. Wat je Egt, je bent druk genoeg❤

 2. chucky1012 schreef:

  Zo eindelijk en fijn dat er nu naar jou geluisterd wordt!
  Heel veel begrip en respect heb ik voor jou.
  Ik zal je missen maar ben ook blij dat jij door de therapie hoop ik heel goed geholpen zal worden….
  Dit zag ik aankomen want je zal erg moe zijn op de dagen dat je dit hebt.
  Maar ook de shop en al het moois wat jij zult gaan maken, inpakken om te versturen.

  Ik wens je alle goeds toe met Peet en de cavias’s….

  Liefs Xx

  1. Marion schreef:

   Ik hoop het ook! Het was in ieder geval een erg helder gesprek, dus ik denk dat het goed gaat komen. Ik stuur je nog even een berichtje oo instagram, want ik heb weer eens alles op mijn tablet gewist en dus ook je adres kwijt. Iedere keer hetzelfde met mij, he! 🤣

 3. Saar schreef:

  Oh, wat fijn dat er zo goed naar je geluisterd werd. Dat jouw wensen en verwachtingen toch ook een beetje toe doen.
  Ontzettend veel succes met je shop. Ik ben benieuwd waar je gaat eindigen.

 4. Xamantha schreef:

  Zo onwijs trots op je! Dat je bent gegaan en dicht bij jezelf hebt kunnen blijven.
  Misschien haal je er wat uit, misschien niet. Prima.

  Ik kijk uit naar de opening van In Amor, zo benieuwd! Ook naar de visitekaartjes trouwens 😊
  Geniet van je creativiteit en van het fotograferen, hoe groot dat karwei ook is. Elk boompje, elke foto, elk godinnetje is een stap naar een leukere toekomst. Denk ik 😉
  Liefs 💛

 5. Te persoonlijk om over te schrijven. Meer nog: frustrerend als het dan niet 100% verloopt zoals je hebt gewenst. Gewoon laten gebeuren en er al het positieve uithalen.
  Een positief effect is van harte toegewenst!

 6. Rob Alberts schreef:

  Ik wens jou ook een heel fijn weekend.

  Vrolijke voorjaarsgroet,

 7. Evelyne schreef:

  Blij te horen dat er naar je geluisterd word nu. Heel veel succes er mee!

 8. Loena schreef:

  Luister vooral naar wat goed voelt. En verder ben ik zo benieuwd naar In Amor! Ik kan niet wachten tot alles klaar is 🙂

 9. mariellemarielle schreef:

  Fijn iets te lezen over de therapie! ik hoop dat het je gaat helpen!
  Superleuk dat je zo bezig bent met In Amor!! Veel succes ermee!! Ben zo blij voor je dat je dit hebt en doet!

 10. Luisteren naar dat wat goed voelt…💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.