In Amor is geopend!

Het is zover! Vandaag is mijn Etsy shop officieel geopend. Het is eng en leuk tegelijkertijd. Het is geweldig om de shop te openen en al je bij elkaar verzamelde, gekochte en gemaakte spulletjes online te zetten. Het is doodeng, omdat je niet weet of überhaupt iemand wel iets gaat kopen bij je. Soms slaat de twijfel wel even toe, maar aan het einde van de dag, nu dus, overheerst toch het “Yes, I did it!” gevoel.

Ik ben nu moe. Een oom van Peter is overleden vorige week, dus morgen is er een begrafenis. Dat levert stress op hier. Ik ga, uiteraard, niet mee. Stress voor één is stress genoeg. De ander moet ”nuchter” blijven, zoals we dat gekscherend noemen, om de ander te kalmeren en de huishoudelijke zaken te regelen. Begrafenissen zullen wij in principe alleen samen bijwonen als het om onze ouders gaat, een paar uitzonderingen daar gelaten. Dat vinden veel mensen gek. Nou, wees gerust, ik vind jou ook gek. Don’t worry.

Voor alle mensen die nieuwsgierig waren naar het resultaat van de workshop Vilt Je Eigen Godin, boven dit artikel op de foto staat één van mijn vilten godinnen. Stiekem mijn favoriet. Ik hoop van deze een hele serie te gaan maken in verschillende kleuren. Dat is lastiger dan ik dacht, want ik probeerde vanmiddag een tweede te maken en daar kwam een geheel ander poppetje uit. Het is dus nog even oefenen wat dat betreft, maar man oh man, wat vind ik dit leuk om te doen. Er is weinig wat ik ooit zo leuk vond in het leven. Bloggen, dat is eigenlijk het enige. Werd ik voorheen wakker en sprong ik enthousiast mijn bed uit om een blogje te gaan schrijven, de laatste paar dagen was dat om een vilten godinnetje te maken. Het is zo leuk om iets te maken vanuit het niets. Ja, een dot wol. Meer niet. En wat ik het fijnste vind van alles, is dat je geen naald en draad, lijm of wat dan ook nodig hebt. Je maakt en vormt het volledig uit het niets met enkel een scherpe naald en dat is geweldig gaaf om te doen.

In de shop verkoop ik vooral edelsteenboompjes, vilten godinnen, edelstenen en mineralen. Daar komen in de toekomst misschien nog kaarten bij, maar voor nu is dit het even. De boompjes zijn enorm in trek, dat is erg leuk. Ik heb er al een stuk of tien verkocht nog voordat de shop open ging. Van de godinnen heb ik nog niets verkocht. Mensen zijn wel enthousiast, vinden ze erg mooi, maar het is dus nog even afwachten of ze ook daadwerkelijk gaan verkopen. De tijd zal het leren.

Je kunt de shop vinden op www.inamor.nl. Er staat nog niet zo heel erg veel online. De komende weken zullen er dagelijks wat artikelen bijkomen, net zolang totdat In Amor tot de nok toe gevuld is. Daarna kan ik weer aan persoonlijke bestellingen gaan werken. De mogelijkheden daarvoor zullen tegen die tijd ook op de site te vinden zijn.

Tot zover deze update over mijn Etsy shop. Iedereen die mij gesteund heeft, op welke manier dan ook, echt heel erg bedankt. Dit is absoluut een droom die uitkomt, ongeacht of het een succes gaat worden of niet. Ik heb het gedaan en dat voelt geweldig. So thanks! ♥

17 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Gefeliciteerd met je shop! En over die begrafenis hoef jij geen uitleg te geven. Dat dit jouw keuze is is je goed recht❤

 2. de Sokkendoos schreef:

  Wat goed van je 👍
  Ik ben zover nooit gekomen
  Hier ook stress, morgen met de trein op vakantie naar Praag
  Lfs, mede-hs-patient

  1. Marion schreef:

   Dank je! En ik wens je, ondanks de stress, een fijne vakantie. Hopelijk blijft de hs rustig. X

 3. De shop ziet er fantastisch uit!
  (mijn deelneming met het overlijden)

  1. Marion schreef:

   Bedankt! Twee maal.

 4. Lot schreef:

  Ik wilde onmiddelijk dat hondje kopen maar geen idee hoe het werkt. Als ik erop klik komt er geen winkelwagentje of zo. Moet nu weg maar wil je hem voor me reserveren aub?
  Moet ik soms eerst inloggen? Ben rond 12 uur weer thuis
  En ik vind de boompjes best goedkoop

  1. Marion schreef:

   Wat leuk! Ik hou hem voor je apart! Je moet inderdaad een account hebben, maar dan regelen we het onderling wel. Hoef je die moeite niet te doen. Deze boompjes zijn vrij klein. De grotere en de boompjes in potjes worden wel wat duurder.

   1. Lot schreef:

    Welk draad gebruik je om de boompjes te maken? Ben voor mezelf aan het kijken en het draad wat ik heb krijg ik niet zo om elkaar heen als bij jouw boompjes. Hoe dun is jouw draad?

    Enne ik ga je geen concurentie aandoen hoor!
    Geld voor hond maak ik straks over

    1. Marion schreef:

     Draad wat ik gebruik is tussen de 45 en max 60 mm. Meestal gebruik ik de 45. Die werkt het beste.

     1. Lot schreef:

      Hondje ontvangen, hij is schattig en zelfde kleur als de hond die naast me ligt. Nog mooi licht plekje zoeken waar hij mooi uitkomt.

 5. mariellemarielle schreef:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met In Amor!!
  Geweldig, je droom is werkelijkheid geworden en eigenlijk nog vrij snel!
  Ik vind het zo dapper dat je het gedaan hebt!
  Heerlijk om je enthousiasme te lezen ook over het maken van de godinnen.
  Ik ga eens lekker snuffelen in je shop!
  Veel succes en plezier!!
  Overigens, ik kan ook begrijpen dat je twijfels hebt, maar je kunt in elk geval nooit denken “had ik maar een shop geopend”!

  Ik wil jou en Peter ook nog condoleren met het verlies van Peters oom en sterkte voor hem als hij erheen gaat.

  Lieve groetjes

 6. chucky1012 schreef:

  Gecondoleerd!
  Gefeliciteerd en good luck!

  Xx

 7. Spontanity schreef:

  Heel veel succes met je shop!!!

 8. Jenn schreef:

  Super, gefeliciteerd!

 9. Saar schreef:

  Ontzettend veel succes Marion! Mooi dat je zo je droom kan waarmaken!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.