In Amor en een Husky op bezoek

Vandaag is het 5 mei. Groot feest in Wageningen. Winkels zijn dicht of sluiten eerder. Er zijn de hele dag door optredens en andere activiteiten. Het zal jullie niet verbazen dat dat allemaal niet aan ons besteed is. Wij bleven lekker thuis. Een klein deel werd via de regionale tv uitgezonden. Het defile hebben we gekeken. Altijd prachtig om al de veteranen en oud-verzetsstrijders voorbij te zien komen, trots zwaaiend naar alle mensen die aan de kant van de weg staan. Geweldig mooi. Verder zullen we niet veel van bevrijdingsdag meekrijgen en dat is prima.

Vandaag had ik veel pijn en ik zocht afleiding door een drietal edelsteenboompjes te maken. Links is labradoriet, de middelste is een amethist en rechts is tijgeroog op zebra jaspis. Ik heb nog steeds enorm veel plezier in het maken. Ik heb er al een paar verkocht en weet je wat helemaal tof is? Ik kreeg een mailtje van iemand met een speciaal verzoek. Of ik twee boompjes wilde maken voor op de kamers van haar kinderen. Zo gaaf! Dat had ik niet verwacht en ik ben dan ook erg enthousiast om er iets moois van te gaan maken. Gewoon een opdracht binnengehaald al. Na een week al. Supertof!

Waar ook veel enthousiasme voor is zijn de vilten poppetjes. Het mooie van deze projectjes is dat ze vanzelf ontstaan. Iedere keer begin ik met de intentie iets te maken en er komt altijd iets heel anders uit. Het laatste wat ik van plan was te maken was een moeder met kind poppetje, zoals linksboven. En toch ging het als vanzelf. Voor deze poppetjes heb ik ook al twee verzoeken liggen. Kortom, het gaat eigenlijk ontzettend leuk met de shop.

Mijn plan om voornamelijk edelsteendiertjes en andere bijzondere stukken te gaan verkopen, is ondertussen flink naar de achtergrond verdwenen. Ik vind het proces van zelf iets creëren veel en veel leuker. Ik ga ze wel verkopen en ik zal, als ik iets heel bijzonders zie, nog best een keer iets inkopen, maar het zal niet veel meer worden. Ik wil toch vooral de nadruk leggen op het zelf maken. Dat brengt me ook het meeste plezier. Inkopen, verkopen en hopen dat je wat winst kunt pakken is ook maar een saaie bedoeling. Al moet ik zeggen dat ik het hondje hierboven in het midden bijna te leuk vind om te verkopen. Hij is prachtig!

Komende week krijgen we een hond te logeren. Een husky! Ik ben ontzettend benieuwd. Is lang geleden dat we een logeetje hadden. Ik heb er enorm veel zin in. Voor nu wens ik jullie een fijne avond en voor wie nog richting een bevrijdingsfestival gaat; heel veel plezier! ♥

11 gedachten over “In Amor en een Husky op bezoek

 1. Een Husky! Mooiere honden dan husky’s bestaan volgens mij niet, en het zijn lieverds Veel oppasplezier dus!

  Ik heb je verschuiving van (geweldige!) stenen verkopen naar zelf dingen maken op een afstandje en met heel veel plezier gezien. Wat doet dat een mens goed he, creatief en in jouw geval ook intuïtief bezig zijn? Je maakt echt prachtige viltfiguren! Sinds vanavond staat de allermooiste op een bijzondere plek in mijn huiskamer, je had me geen mooier cadeau kunnen geven ❤

  De dalmatiër viel mij ook zo op! Niet alle stenen komen goed uit de verf als ze in een figuurtje zijn geslepen, maar bij deze versterken steen en vorm elkaar.

  Dat je kunt creëren terwijl je pijn hebt…zegt veel over je passie denk ik. Blijf genieten!

 2. Husky’s, speciale honden zijn dat. Succes met jullie logee.

  Wel super mooi dat je zoveel kan creëren en daar dan ook nog eens andere mensen mee blij kan maken. Zoiets vind ik alvast prachtig!

 3. Misschien ga ik ook nog wel eens een viltgodin kopen als er een in mijn kleuren komt.
  Vrijdag meer draad gekocht en ga nu ook aan de gang komende week. 3 armbanden bij de kringloop gevonden met mooie kralen.
  Ik vind het wel moeilijk de stam zo dicht op elkaar gedraaid te krijgen. Dat moet ik echt nog oefenen vooor ik echt begin. Hoe doe jij dat?

  1. Ik maak de takken eerst allemaal los van elkaar. Dan twee takken samen draaien, dan die weer samen draaien met twee anderen takken. Beetje lastig uitleggen merk ik nu. Ik ga eens kijken of ik het op youtube kan vinden, want op zich is het niet zo moeilijk.

 4. Wat fijn dat het zo goed gaat met je shop, en je maakt echt mooie dingen! Mocht je een keer een (betaalbare) chihuahua van edelsteen tegen het lijf lopen hou ik me aanbevolen!
  Geniet van het bezoek van de husky!

 5. Leuk dat je zoveel plezier vindt in het creatief bezig zijn. Ik vind je boompjes en poppetjes erg mooi. En ook je gelochte spulletjes… die eenhoorn bijvoorbeeld: wauwie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.