Blogje met wachtwoord

Er is net een artikel met wachtwoord op mijn blog verschenen. Dit is omdat ik hierin iets vertel over het cadeautje wat ik voor mijn vader heb gekocht. Aangezien de goede man af en toe meeleest op mijn blog… U begrijpt het verhaal. Wil je weten wat ik voor hem gekocht heb? Stuur dan even een mailtje naar marion11777@gmail.com. Krijg je van mij het wachtwoord. ♥

6 gedachten over “Blogje met wachtwoord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.