Blog in onderhoud

on

Vandaag, en misschien ook wel morgen en overmorgen, zal de lay out van mijn blog wederom veranderen. Ik vind het ergens wel jammer, want deze is erg mooi, maar ik kan er niets mee als het aankomt op het promoten van mijn Etsy Shop. Dat wil ik wel graag, want willen mensen weten dat de shop er is, dan moet ik het laten zien en dat kan dus niet via mijn blog op dit moment.

Ik heb al een apartΒ Instagram account aangemaakt voor In Amor en ook heeft mijn shop een eigenΒ Facebookpagina. Via die pagina is het eveneens mogelijk mijn producten te kopen. Voor veel mensen was het toch een drempel om een Etsy account aan te maken en te moeten betalen via een systeem wat ze niet kenden. Nu hoeft dat allemaal niet en hoewel niet iedereen Facebook heeft, heeft het overgrote deel dat wel en is mijn bereik weer een stukje vergroot.

Ik zal alle wegen moeten aanboren om dit tot een succes te maken en ik moet bekennen dat me dat best zwaar valt. Ik vind het niet makkelijk om mensen overal lastig te vallen met mijn nieuwe producten. Ik vind het zelf ook zeer storend als ik gebombardeerd wordt op drie verschillende social media met hetzelfde item. Maar wat ik zeg, ik moet het toch doen wil ik het tot een succes maken. Op dit moment probeer ik van alles uit en de tijd zal het leren wat wel en wat geen succes is.

Mijn blog gaat dus even in onderhoud de komende dagen. Excuses voor het ongemak. β™₯

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Heel veel succes en het zal zeker goedkomen want inderdaad mensen moeten alles snel en gemakkelijk alles kunnen vinden….
  Dat kan alleen direct via dit blog πŸ‘ŒπŸ‘

  Xoxo

 2. Rob Alberts schreef:

  Succes!

  Bemoedigende groet,

 3. Vergeet vooral de olie niet te verversen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.