Who’s fucking with me?

Ja joh, er kan nog veel meer bij. Soms vraag ik me wel eens af of er ergens één of andere klootzak van boven toekijkt en een pleurishekel aan mij heeft en mij het leven zuur maakt. Of dat ik bij de laatste reïncarnatie door een stel aliens ben ingedeeld in het vakje “Eens even kijken hoeveel medische shit één mens kan hebben.” Ernstige eczeem aan mijn handen. Komt het door Venna, de nieuwe cavia? Kan. Het kan echter ook een reactie zijn op metaal zijn. Metaal? Daar kom jij toch helemaal niet meer in aanraking? Edelsteenboompjes. Ik gebruik metaaldraad om edelsteenboompjes te maken. Daarnaast zijn de naalden die ik voor het naaldvilten gebruik ook van metaal. Geloof je het zelf? Hoeveel fucking pech kan een mens hebben? Heb je twee supertoffe hobby’s ontdekt, kunnen ze allebei eczeem opleveren. Pleur effe op met me. Echt.

Maar ik ben niet voor één gat te vangen. Ik heb gisteren meteen twee naaldhouders besteld. Hier kan je de naalden in plaatsen, een soort pen eigenlijk, en hoef je de naald zelf niet meer met je blote handen aan te raken. Voor de edelsteenboompjes heb ik nog geen oplossing gevonden. Ik ga als eerste latex handschoenen proberen. Dat lijkt me de meest voor de hand liggende oplossing. Daarnaast voorlopig geen cavia’s op schoot. Dat is niet erg, want tegenwoordig zitten ze allemaal met z’n tweetjes. Jammer is het wel. Als de eczeem vervolgens over is, ga ik alles één voor één uitproberen en dan zullen we er vanzelf achter komen wat de eczeem veroorzaakt. De naalden, het metaaldraad of de cavia’s. Dat laatste zou uiteraard echt kut zijn, maar daar ga ik nog niet over nadenken.

Dan ga ik me nu klaarmaken om te gaan lunchen. Kijken of de wie-kunnen-we-vandaag-het-leven-zuur-maken-goden me met rust laten. Fijne dag allemaal! ♥

9 gedachten over “Who’s fucking with me?

  1. Ze moeten zo strak mogelijk zitten omdat het nogal priegelwerk is met die mini steentjes. Maar misschien voor het draaien van de stammen dat dat een goede optie is!

 1. Sjonge jonge wat ontzettend naar!!
  Veel sterkte!
  Je hebt ook van die strakke handschoenen zonder latex (voor het geval je reageert op latex..)
  STerkte!!

 2. Gebruik je geen tangetjes voor de boompjes? Ik heb van partners een doosje met 4 verschillende gekregen, erg handig. Door artrose in handen heb ik niet zoveel kracht erin en echt hulpmiddelen nodig.
  ij is Ali is een hele goede kruidencreme te koop onder de naam psioriasis creme die ook voor exceem goed werkt.

  1. Om de steentje om het draad te doen niet. Het draaien van de stam doe ik soms wel met een tang. Ik heb een creme van Dermalex nu. Die heb ik eerder gehad voor eczeem en werkte toen erg goed. Maar die psoriasis creme zal ik ook eens kijken. Ook voor mijn moeder. Die heeft psoriasis dus wie weet kan het haar ook helpen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.