Daar heb je haar weer

Ja, het is weer zover hahaha! Ik heb iedereen op mijn Twitter account ontvolgt en vandaag of morgen gaat dat account in de prullenbak. Ik kreeg vanochtend wederom een blote lul in inbox en ik weet dat je dat uit kunt zetten, niet die blote lul, maar de optie tot berichten in je inbox, maar ik moet gewoon kappen met die onzin. Ik heb nog een klein accountje over voor de mensen die ik een zeer warm hart toedraag en anders nooit meer kan bereiken, maar verder is het klaar. Lachen, hè? Hoe lang zal ik het nu weer volhouden?

Vandaag is mijn favoriete sportevenement van het jaar. De Indy 500. Ziggo zendt het dit jaar gelukkig uit, dus ik hoef geen livestream te zoeken of een berg geld neer te leggen om het evenement te bekijken. Om 18:00 uur begint de uitzending. In principe staat er 3,5 uur voor gepland, maar je weet nooit hoe lang ze erover doen om de 200 rondes af te leggen. Dat is helemaal afhankelijk van het aantal yellows.

Vanmiddag om 15:00 uur eerst nog de Grand Prix van Monaco. Max parkeerde zijn auto 4 minuten voor het einde van de laatste vrije training in de muur. De auto was niet op tijd klaar voor de kwalificatie en daarmee start Max vandaag achteraan. Dom, stom, zeker gezien het feit dat hij anders waarschijnlijk pole gepakt zou hebben, maar dat is nu eenmaal racen. Heel Nederland viel gisteren over de jonge Formule 1 rijder heen. Zo jammer. Dat is racen, mensen. Dat gebeurt. Dat is balen, maar komaan zeg. Als hij over twee weken weer een podium pakt staat iedereen weer te klappen en te juichen. Je bent een supporter of niet.

Komende dagen rustig aan. Het is te warm om iets te doen. Ik hoef gelukkig ook niet zo heel veel te doen. Dagelijks de cavia’s verzorgen en een paar boodschappen doen en dat is het wel. Woensdag dan de eerste keer therapie. Ben heel erg benieuwd. Ik zie zelf nog niet in waar en hoe het me verder kan helpen, maar ik laat het gewoon wel over me heen komen. Meer kan je niet doen.

Ik wens jullie een fijne zondag. Het is zondag toch? Ja, het is zondag. Fijne zondag! ♥

11 gedachten over “Daar heb je haar weer

 1. Nou zeg nee….
  Wat erg.
  Hoe is het mogelijk….
  Waar is het respect?
  Geniet van de events vandaag en een fijne dag….
  Ik like dit artikel in de goede zin….
  Pluim voor jou 👏👏👏👏

  Xoxo

 2. Echt een lul ach warmte maakt dat sommige mensen zich vreemd gaan gedragen Ik zou denk ik meteen geantwoord hebben “met wat een kleintje” hahaha .Doe rustig aan meis veels te warm voor jou fijne zondag!💋

 3. Hie in Zeeland is het al de hele dag regenachtig met flinke buien af en toe. Tot 12 uur erg benauwd maar nu een stuk koeler.

 4. Treurig…als je erbij nadenkt.

  Heb je een fijne dag gehad met het sport kijken?

  Hier waait het nu iets, en dan koelt het ook af, voor jou wel fijn denk ik.

  Lieve groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.