2 juni 2018

Lange tijd heb ik alleen in de ochtend geblogd. Ik stond op, zette koffie en hop, computertje aan. Ik merk dat dat weer een beetje aan het terugkomen is. Even alles in de ochtend van je afschrijven en met een schone, en vooral rustige, lei aan de dag beginnen. Het is echt lekker. Nog heerlijker vind ik dat als het nog donker is buiten, maar daar moet ik nog even geduld voor hebben. Eerst de zomer door zien te komen en dat is geen pretje.

Mijn hele lichaam zit onder de HS, eczeem en warmteblaasjes. Pijn en jeuk wisselen elkaar in razend tempo af. Ik zoek afleiding in luisterboeken en brain training spelletjes op de tablet, terwijl ik het grootste deel van de dag in bed doorbreng. Tussendoor doe ik de boodschappen en verzorg ik de cavia’s. Ik ben blij dat Peter al het huishouden op zich neemt. De tuin laten we voor het zoveelste jaar maar even voor wat het is. De dieren genieten er met volle teugen van en voor mij geldt toch wel: Diertjes blij, ik blij.

Vandaag heb ik een redelijk lange to do list. Iets teveel eigenlijk, maar als ik het in een slimme volgorde en vroeg in de ochtend uitvoer, dan moet het allemaal net lukken. Dierenwinkel, Action, Kruidvat of Etos, Jouw Marktkraam, Aldi en als laatste het postkantoor. Als ik zo om 9:00 uur vertrek, moet dat in een uurtje lukken. Kan ik daarna heerlijk ontspannen en even koffie drinken. Dan de cavia’s verzorgen en vervolgens weer mijn bed in. De komende dagen is het vooral proberen de schade te beperken.

Dan ga ik nu wat spulletjes labelen voor Jouw Marktkraam. De verkoop knalt meteen weer omhoog nu ik er wat meer aandacht aan besteed, dus laat ik dat maar proberen vol te houden. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. ♥

3 gedachten over “2 juni 2018

  1. en gelukt? Het was (hier tenminste) nog niet heel warm vanmorgen.

    Je schreef dat je naar de marktkraam ging en ik wilde informeren maar ik zie het antwoord al staan, wat leuk!

    Fijne dag vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.