Loving Lazy Sundays #130

on

Yes, why not? Aangezien ik weer met een opleiding begin en dus vanaf heden weer echt weekend heb, knal ik de Loving Lazy Sundays er weer in! Here we go!

Sunday Sports
Geen voetbal. We zitten midden in de zomerstop. Wel begint het WK binnenkort. Het is zo erg, ik weet niet eens wanneer. Het is een schande. Ik volg het allemaal gewoon niet meer. Vanmiddag is er wel iets leuks. MotoGP. In Italië. Valentino Rossi start in zijn thuisland vanaf pole position. Naast hem staan Lorenzo en Vinales. De leider in het WK, Marc Marquez, kwam niet verder dan startplek nummer 6. Dan is er nog darten vanavond. Daar ga ik het niet eens over hebben. Ik vind dat zo’n stom toernooi met die landen. Uiteraard supertof voor die gasten die nu ook eens op een groot podium staan waar ze normaal niet verder komen dan de voorronde. Maar aantrekkelijk om te kijken is het niet. Verder is Roland Garros weer begonnen. Onze leuke Kiki heeft het gisteren net niet gehaald tegen Kerber. De onnodige fouten deden haar uiteindelijk de das om.

Happy Stuff
Een nieuwe opleiding vinden ♥ Bijna niet meer Twitteren ♥ Gehackt worden op Facebook en daardoor weer lekker met een schone lei kunnen beginnen ♥ Veel verkocht in Jouw Marktkraam de afgelopen week ♥ De hitte overleefd ♥ Samen met mijn vader naar het ziekenhuis (al was de reden natuurlijk niet leuk) ♥ Dagelijks mediteren ♥ Een hilarische mail aan het UWV sturen (Is het goed als ik een opleiding tot priesteres ga volgen?) ♥ Veel meer rust ervaren ♥ Een prachtig cadeau van mijn ouders krijgen (details volgen nog) ♥

Omdenken
Ik ben gisteren opgelicht op Marktplaats. Het gaat om een flink bedrag en het is eigenlijk natuurlijk echt kut om dat geld kwijt te zijn, maar ik focus me op de lessen die ik eruit trek. Het idiote (en het mooie) is namelijk dat ik de dag ervoor een tarotlegging had gedaan voor het komende weekend. Op één kaart zat een vrouw verslagen op een bankje. Ze had gruwelijk veel spijt van iets wat ze gedaan had. De tweede kaart toonde een vrouw die schreeuwde en haar haren uit haar hoofd trok (bij wijze van). Haar complete lichaamstaal zei: “Hoe kan ik zo stom zijn! Sukkel!” De betekenis van de kaart was een groot financieel fiasco. Ik heb deze kaarten naast me neergelegd vrijdagavond. Wie wil er nou met zo’n boodschap aan zijn weekend beginnen. De volgende dag werd het me duidelijk waar de kaarten op duidden. Duidelijker kon het niet worden. Natuurlijk heb ik spijt. Natuurlijk voel ik me oliedom. Maar… ik weet nu wel dat ik echt wat meer vertrouwen moet hebben in de kaarten én dat ik moet kappen met Marktplaats. Iedere keer zeg ik dat het me teveel energie kost, maar iedere keer lokken die paar centen winst die ik maak. Alle winst gemaakt in het afgelopen jaar ben ik nu in één klap kwijt. Marktplaats zegt niet voor niets: Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. En zo is het. 

Music Maestro
Ik heb de laatste tijd maar weinig muziek geluisterd. Een poosje Spotify weer op mijn telefoon gehad, maar ik luister eigenlijk alleen nog maar naar rustige instrumentale muziek. Oh wacht, dat is niet waar. Het nieuwe album van Jai-Jagdeesh, Down Came The Walls,  luister ik op dit moment veel. Er staan weer prachtige nummers op! Dit is het nummer Hold Your Hand.

Fijne zondag allemaal! ♥

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Wat erg!
  Fijn dat je veel verkocht had.
  Ik kijk weinig televisie.
  Luister zeker naar veel muziek.

  Fijne dag Xoxo

 2. Lot schreef:

  Omdat ik eind vorig jaar naar IJsland ben geweest ben ik hun supporter op het WK!
  Je kan tegenwoordig toch op een veilige manier geld overmaken via Marktplaats? Ik heb er nog geen ervaring mee, ben net weer advertenties aan het plaatsen.

  1. Marion schreef:

   Klopt. Dus zo stom ik dat ik dat niet gedaan heb. Ben gewoon veel te goed van vertrouwen.

 3. Vervelend van je ervaring op Marktplaats. 😦
  Wel fijn dat er ook positieve dingen zijn geweest afgelopen week en helemaal leuk dat je een opleiding gaat doen. Vind de opleiding ook helemaal bij je passen.

 4. Fauve schreef:

  K mit peren dat je bent opgelicht. Begrijp ik het goed dat je betaalde spullen niet hebt gekregen? Het is mij ook al een paar keer overkomen, MP zelf doet niks, je kunt aangifte doen (niet dat de politie er wat mee doet, maar misschien ligt er al een ‘dossier’ van de *&^%$^#) en ik heb voor mezelf een bepaald bedrag afgesproken waarmee ik ‘handel’ op MP. Dan valt de schade nog enigszins mee als het misgaat. Maar hoe dan ook: jammer.
  Ik vind het wel wat hebben met darts, die landen wedstrijden 🙂 Het kan alle kanten op.
  Je schrijft dat je bezig blijft, goed om te lezen. Fijne zondag dame!

 5. mariellemarielle schreef:

  LLS! Wat leuk!

  Mooie punten noem je, die mail naar het UWV haha dat klinkt bijzonder..

  Wat ontzettend naar van MP!!!

  Hoop dat je een fijne dag gehad hebt!

  Lieve groetjes

 6. Jenn schreef:

  Ah rot om opgelicht te worden. Jaren geleden ook een keer meegemaakt, en er wordt gewoon niks mee gedaan. Tegenwoordig probeer ik altijd paypal te gebruiken als ik iets via marktplaats koop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.