Morgen is het zover!

Morgen is het dan zover! Dan start de opleiding Sage Priestess Certification. Ik heb er zo waanzinnig veel zin in. De eerste meeting online was ontzettend fijn en in de Facebookgroep is het een drukte van belang om elkaar te leren kennen. Het voelt voor mij als thuiskomen. Continue bevestiging. Continue onzekerheden wegnemen. Continue herkenning vinden. Continue geaccepteerd worden. Dit heb ik zo ontzettend nodig. Misschien gaat dit me wel 100.000 keer beter helpen dan al die jaren therapie die ik ondertussen achter de rug heb. Trouwens, laat dat misschien maar weg. Dit gáát me helpen. Dit gaat echt mijn leven compleet veranderen. Ik voel de verandering nu al.

Het wordt meteen een nachtbraker morgenavond. De eerste 3 uur durende workshop begint pas om 21:30 uur. Je hoeft overigens niets live bij te wonen. Alles wordt opgenomen en is nog het hele jaar beschikbaar om terug te kijken. Maar no way dat ik morgen ga missen, want de workshop wordt gegeven door één van mijn inspiratiebronnen, namelijk Chris-Anne Donnely. Zij ontwierp de Sacred Creators Oracle en helpt mensen hun bedrijf te laten groeien door niet alleen strategisch te denken, maar ook hun intuïtie mee te nemen in hun project. Dat is overigens niet waar de workshop over gaat. De workshop is een uitgebreide introductie voor het komende jaar. Een inleiding tot het proces om priesteres te worden.

De opbouw van de opleiding zit als volgt in elkaar. We hebben 5 modules. Die 5 modules zijn grofweg verdeelt in 8 weken. De eerste 4 weken theorie en workshops. De laatste 4 weken ga je wat je geleerd hebt in de praktijk brengen. In de laatste week, voordat de volgende module start, lever je een proefschrift in. Dit mag schriftelijk, maar mag ook in de vorm van een video- of audiomateriaal. Aan het einde van het jaar, de maand december, hebben we vakantie. Even rust. Dan start in januari module 4 en in maart module 5. Halverwege mei moeten de eindverslagen ingeleverd worden. Mocht het zo zijn dat je de opleiding niet hebt gehaald, dan krijg je 6 maanden extra beschikking over alle leerstof en heb je dus tot eind 2019 de tijd om je certificaat alsnog te halen.

Ik hoop dat jullie zo een heel klein beetje een idee hebben hoe het in elkaar zit. Inhoudelijk is het natuurlijk allemaal best vaag, maar ik ga kijken hoe en hoever ik jullie mee kan nemen op deze bijzondere reis het komende jaar. ♥

11 gedachten over “Morgen is het zover!

  1. Ja, dit gaat je ongetwijfeld heel veel brengen. Een jaar vol groei en uitdagingen, contact met gelijkgestemden en een schat aan informatie die jou boeit. Dat op z’n minst!
    Je enthousiasme spettert van het scherm en werkt aanstekelijk. Big smile hier.
    Ik hoop dat je af en toe wat ervaringen gaat delen hier. Je voelt het denk ik snel genoeg of je zaken wel/niet wilt delen.

    Goede reis Marion!

    1. Dank je wel! Ben nu 1 dag begonnen en het is geweldig. Heel intensief jaar gaat het worden, maar omdat het online is is dat ideaal voor mij. Het voelt als thuiskomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.