Suckerssss

on

Argh! Geen event voor mij vandaag. De pijn is wel flink gezakt, maar om 9:15 uur vertrekken met de auto, een stuk lopen vanaf de parkeergarage, een dag van 10:00 uur tot 17:00 uur en vervolgens weer teruglopen en naar huis rijden is geen optie. Nu ik het zo opschrijf denk ik: What the hell were you thinking? Dit lukt je al bijna niet op je goede dagen! En als het je lukt, dan moet je er een gigantische prijs voor betalen. Uiteraard ga ik nu zeggen dat ik dit soort dingen nooit meer ga afspreken, maar we weten allemaal dat dat grote bull shit is. Ik leer het namelijk nooit. Ik ben en blijf mega enthousiast over dingen en reageer dan zwaar impulsief. Dat ben ik en dat wil ik graag zo houden. Er zal maar een keer iets lukken. Dan heb ik er wel gewoon een vet mooie herinnering bij.

Vandaag weer even boodschappen doen en daarna meteen weer liggen. Ik zit nu een uurtje en de pijn neemt nu al langzaam toe. PDS is een bitch. Net als HS trouwens, maar die houdt zich weer een beetje kalm. Gelukkig maar. Eén pijnbron is voldoende lijkt me zo.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zaterdag! ♥

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Niet fijn…
  Inderdaad zo ben jij je moet bezig zijn…
  Ooit zal er een keer iets goed gaan….

  Sterkte en een fijne dag…..

  Xx

 2. mariellemarielle schreef:

  Oh lieve Marion
  Wat een teleurstelling weer! Is het niet de HS dan is het wel de PDS.
  Echt zo erg voor je!

  Sterkte!!!!!

 3. Dat vind ik echt heel erg jammer voor je. Had het je zo gegund dat je je goed genoeg zou voelen om erbij te kunnen zijn. 😘

 4. Xamantha schreef:

  Balen!!!
  Maar plannen blijven maken en je heerlijke impulsieve zelf blijven lijkt me 100x beter dan passief alles aan je voorbij laten gaan.
  Sterkte met kalm aan doen vandaag 💛

 5. Marc schreef:

  Hallo lieve marion, Hetgaat nu eventjes minder en misschien later op de dag wat iets meer als nu.
  Heel veel sterkte en doe lekker alles op je gemak binnen jou grenzen

 6. Rob Alberts schreef:

  Hou vol

  Bemoedigende groet,

 7. Yvonne schreef:

  Dit is gewoon K*T.

  Bedacht meteen: zou je Perry niet kunnen mailen of hij het event live zou willen uitzenden? Dan ben je er toch soort van bij vanuit je bed? ( niet voor vandaag maar voor een volgende keer)

  ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.