Het Is Goed Zo

We waren er vrij snel over uit. Ik heb geen hulpvraag op dit moment, dus dan is er ook geen therapie mogelijk. Mijn verwijzing is een jaar geldig. Ik kan dus nog altijd van gedachten veranderen het komende jaar. Komt er een moment dat de depressie bijvoorbeeld dusdanig erg wordt dat ik er alleen niet meer uitkom, dan kan ik gewoon binnenlopen. Ga ik vastlopen in mijn angsten? Ook dan kan ik direct weer terecht. Mijn gegevens zijn bekend. Mijn dossier ligt er.  Maar op dit moment is de behoefte aan hulp er niet. Ik kom in vergelijking met een paar jaar terug zeer eenvoudig door mijn depressieve perioden heen. Ik weet op een redelijk goede manier met mijn angsten om te gaan zonder alle contacten uit de weg te gaan of alles weg te drinken, weg te roken of weg te vasten. Geen verslavingen meer. Geen eetstoornis meer. Geen therapie meer.

Het is goed zo. ♥

12 gedachten over “Het Is Goed Zo

 1. Goed gedaan! Respect voor de manier waarop je dit aan hebt gepakt. Eerlijk, open en niet over 1 nacht ijs.
  En nu is er een professional naar wie je het UWV kunt verwijzen.
  Je mag het achter je laten en je eigen pad blijven volgen.
  Trots op jou 💛🙏🏻

  1. Ja, ze kunnen niet zeggen dat we het niet geprobeerd hebben. Ik zei ook tegen Andre dat ik blij ben dat we het wel nog geprobeerd hebben op deze manier, open en eerlijk inderdaad. Had ik direct de knoop doorgehakt om er niet meer aan te beginnen, dan had ik me een stuk onzekerder gevoeld of het wel de juiste keuze is. Nu staat er een professional achter en naast me. Heb vanmiddag meteen het UWV ingelicht en daarna in slaap gevallen. Ben net wakker.

   Ja, dit voelt goed. Dank je wel voor al je steun, je support en vooral je begrip. X

 2. En….ben je inderdaad aan de champagne gegaan zoals geschreven in je vorige blog ;-)…..

  FIjn dat je duidelijkheid hebt, ik hoop dat dit je rust geeft.

  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.