Overleg Therapie

Vandaag is het zover. Overleggen om te stoppen met therapie. Ik vind het doodeng en ik hoop van harte dat ik de moed niet verlies om het ter sprake te brengen. Ik zie er tegenop en kijk er naar uit. Als ik nu denk aan dat ik zou mogen stoppen met therapie, dan zie ik mezelf echt feestend en dansend met een fles champagne op m’n hoofd naar huis rijden. Ik ben zo immens klaar met therapie. Ik voel zoveel beter zonder therapie. Ik snap überhaupt niet waarom ik hier zo lang over na heb gedacht.

Om 13:00 uur is het gesprek. Officieel tot 14:00 uur, maar ik ga er vanuit dat ik weer vrij snel buiten sta. Ik ga er namelijk vanuit dat mijn behandelaar het meer dan met me eens is. Ik hou jullie op de hoogte.

Fijne dag vandaag. Maak er wat moois van. ♥

5 gedachten over “Overleg Therapie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.