Wat gaan jullie doen met de kerst?

Gistermiddag, na het goede nieuws dat we de therapie gaan afsluiten, heb ik de hele middag geslapen.  Ik trok er nog een volle nacht achteraan en ben nog steeds moe. Niet een beetje moe, gesloopt. Je snapt het niet, hè? Hoe kan je zoveel slapen en toch nog moe wakker worden?

Ik probeer te stoppen met mezelf die vragen te stellen, want de enige antwoorden die komen zijn meer vragen. Het is giswerk. Het kan de depressie zijn, de HS, de PDS, een gebrek aan conditie, de nasleep van gisteren. Het kan allemaal. Het punt is, wat het ook is, het maakt niet uit. Je bent moe. So be it. Het loslaten van vragen stellen, of liever gezegd, het loslaten van overal antwoorden op willen hebben, is, na het stoppen met oordelen, een volgend punt waar ik hard aan ga werken. Antwoorden zijn niet zaligmakend. Allesbehalve zelfs.

Vandaag zou ik foto’s gaan maken bij mijn ouders in de tuin. Pleurt maar een eind op. Die tuin heeft geen pootjes en gaat nergens heen. Die ligt er over een week of twee vast ook nog wel. En zo niet, dan zijn er rare dingen gebeurt. Hoe dan ook, ik ga lekker een bakje koffie drinken bij mijn ouders, even boodschappen doen met mijn moeder en die foto’s? Die komen wel een keer.

Had ik al verteld dat wij de plannen voor kerst al bijna rond hebben? Yes, we do! ♥

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Goed zo. Niet alles hoeft verklaard te worden. En Kerst? Daar wil ik echt nog niet overnadenken.

 2. Saar schreef:

  Soms zijn dingen wat ze zijn…
  Wij hebben nog geen plannen voor Kerst. Eerst maar even lekker op reis deze zomer en in september zal ik er eens over denken 😉

  Btw, wat een prachtige lay-out heb je. Welk thema is dit?

  1. Marion schreef:

   Dit thema is Dyad-2 ♥

 3. chucky1012 schreef:

  Ben zo benieuwd naar je plannen voor kerstmis…

  Fijne dag Xoxo

 4. Loena schreef:

  Lekker op tijd Marion.. Geen idee hoe of wanneer wij de kerst vieren, maar de eerste kadootjes heb ik wel in huis 😀

 5. mariellemarielle schreef:

  Kerst?
  mmm nog net mee bezig…alleen nu je het zegt..denk ik aan vroeger…

  Fijn dat je goed slaapt! Belangrijk zeker als je zo moe bent.

  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.