23 juni 2018

 

Vanochtend was ik wat dingetjes aan het toevoegen op mijn blog en toen kwam ik bovenstaande afbeeldingen weer tegen. Dit waren mijn eerste ontwerpen voor mijn orakelkaarten en potverdorie, wat vind ik ze nog steeds mooi.  Het probleem was dat de drukker die ik destijds uitgezocht had, de kaarten niet wilde printen in deze kleursetting. Ik moest ze omzetten naar weet ik veel wat en vervolgens kwam er een rode gloed over de kaarten. Ik heb nu besloten de set in het klein te gaan maken voor mezelf. Ik kan ze online laten printen. Wel ietsje duurder, maar hé, dan heb ik wel mijn eigen prachtig gemaakte kaartendeck.

Daarna ging ik naar de stad. Ik parkeerde mijn auto een eindje verderop waar ik gratis kon parkeren en liep richting het centrum. Alsnog een korte wandeling van maar 10 minuten, maar ik heb toch weer wat extra gelopen. Gisteren leek ik na 5 minuten lopen al last te krijgen, vandaag voelde ik niets geen narigheid. Ik ben blij!

In de stad even bij Jouw Marktkraam geweest. Mijn plank weer aangevuld en even een uitdraai van de betalingen gevraagd. De laatste uitbetaling was van maart. Het is ondertussen eind juni, dus dat leek me niet helemaal in de haak en inderdaad, er klopte iets niet. Wat precies weet ik nog niet, maar ze gaan het uitzoeken. Ik ga ook even een eigen berekening maken en dan komen we er vast wel uit. Ik heb nu mijn plankje voor de komende 3 maanden gereserveerd. Ik had even geen zin om te blijven wikken en wegen. Nu ligt het vast, is het betaald en hoef ik nergens meer over na te denken. Alleen maar mijn plankje op orde houden en klaar is Klara.

Daarna even naar de groenteboer op de markt. Wilde spinazie is een echte lekkernij voor de cavia’s en die is eigenlijk alleen op de markt verkrijgbaar. Ik hoor ze achter mij knagen as we speak. Verder heb ik verse peterselie gehaald, gekrulde en platte, en een krop andijvie. Worteltjes hebben we nog genoeg.

In Amor, mijn Etsy Shop, loopt niet echt goed. Het is natuurlijk ook wel heel specifiek, die vilten godinnetjes en edelsteenboompjes. Komende week, als ik de energie heb, ga ik de shop aanvullen met wat mooie edelstenen die ik vandaag binnengekregen heb. Misschien dat het dan weer een beetje aantrekt. We gaan het gewoon proberen. Ik heb niet voor niets zoveel donaties gekregen. Ik ga gewoon langzaam aan de boel vormgeven en kijken waar we uitkomen. Misschien is het wel een leuk idee om ook een paar van mijn mini-decks in de winkel te gaan verkopen. Hmmm, ga ik over nadenken!

Zo, ik heb weer even ongegeneerd uit mijn nek lopen lullen. Dan ga ik nu mezelf weer eens nuttig maken voor de maatschappij. Ik bedoel, voor de cavia’s. Ik ga de boel lekker schoonmaken en dan kunnen ze zich zo dadelijk weer even uitleven. Ik wens jullie allemaal een heel goed weekend! ♥

3 gedachten over “23 juni 2018

  1. Ha, fijne blogpost! Ben benieuwd naar je kaarten.
    Misschien is het een idee om op Etsy de forums/teams/artikelen over marketing eens uit te pluizen. Jouw shop heeft potentie, maar de klanten lijken het nog niet te vinden.
    Bij mij hielp het om actief te zijn in een paar teams, bijvoorbeeld eentje waarin iedereen elke dag een item uit zijn/haar shop laat zien. Promoten die handel! 🤑
    Het gaat je vast lukken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.