Kopjes

Geen paniek! Mijn site is niet gehackt. Ik ben gewoon weer aan het prutsen met mijn lay out. Ik wil weer eens wat anders. Meer gericht op schrijven. Niet teveel afbeeldingen. Of nou ja, wel afbeeldingen, maar dan anders.

In Amor
Hoe ik het ga doen weet ik nog niet, maar ik wil graag een manier vinden om de artikelen in mijn shop te promoten hier op mijn blog. Wellicht een beetje zoals de Instagram widget hier rechts in de sidebar. Ik kan ga daar de komende dagen rustig aan prutsen, dus als het er soms een beetje vreemd, anders, leeg of juist heel vol uitziet, don’t worry. Het komt allemaal goed.

Hot, hot, hot
Volgende week wordt het bloody hot. Ik hoop me een keer goed genoeg te voelen om in de vroege ochtend naar de Rijn te gaan. Dat is altijd zo geweldig lekker. Thermoskan koffie of thee mee. Flesje water. Fotocamera. Genieten. Maar morgen eerst met mijn vader naar het ziekenhuis. Het is een lang onderzoek wat een paar uur duurt. Mijn moeder gaat ook mee en aangezien we lang moeten wachten, nemen we het er maar van en gaan we lunchen in Sonsbeek, vlakbij het ziekenhuis. Gelukkig is het morgen nog niet zo heel warm. 23 graden. Goed te doen.

Check this out
Zie je? Ik doe kopjes. Dat schijnt overzichtelijker te zijn. Mij leidt het altijd alleen maar af en ik ben geneigd om alleen de kopjes te lezen die me aanspreken. Wat vinden jullie? Kopjes fijn of niet fijn?

Duitsland
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooh jongens, die Duitsers gisteren!!!! Mijn hemel, wat een sensatie! Winnen in de extra tijd en het moest! Het moest zo gruwelijk ontzettend hard, want anders had ik ze zo naar huis zien gaan. En het was terecht. Terecht dat ze wonnen. Ze waren zoveel beter. Maar ja, beter telt niet altijd in het voetbal. Die bal mot in het net. Wat kan er toch veel veranderen in een mensenleven. Twintig jaar geleden was ik als het nodig was geweest op mijn fiets naar Rusland gereden om die Duitsers eigenhandig Rusland uit te trappen en nu zat ik met het snot in de ogen te hopen op een goal in die laatste vijf minuten. Het gebeurde. Gelukkig. Duitsland in de poulefase naar huis. Je moet er toch niet aan denken!

Meer, meer, meer
Het kan heel goed zijn dat ik de komende dagen meer online ga zetten. Ik kan met het warme weer weinig en afleiding is dan erg fijn. Die vind ik op dit moment vooral in lezen en schrijven. Vind je het aantal meldingen teveel, meld je gerust af voor mijn blog. Ik kan me voorstellen dat één artikel per dag al veel is, laat staan meerdere.

Dat was het voor nu. Ik wens jullie een hele fijne zondag. Geniet ervan!

17 gedachten over “Kopjes

 1. Al heel wat jaren lees ik je teksten met plezier. Maar over je lay-out ben ik nooit enthousiast geweest. Inderdaad teveel grote afbeeldingen en smalle stukken tekst. Je foto’s zijn wel heel mooi maar vaak te groot of dubbel
  Kopjes hou ik wel van, het breekt het verhaal en onderdelen.
  In mijn werkzame leven deed ik lay-out werk voor nieuwsbrieven en boeken, kijk er dus ook met een semi-professionele blik naar.

  1. eindelijk een nieuw servies, maar neen, dus. Elk vogeltje schrijft zials het gebekt is, jpuw weblog is altijdooi geweest
   Sterkte met je papa straks en met de warmte. Ook met de Moffen in het voetbal. We earen drie dagen in zHolland en jebben er meer dam grnoeg gezien. Ik dacht al van: “tiens, ze zijn weer binnengevallen!”

 2. Zoveel zinnen, zoveel smaken. Ik vind de lay-out zoals het was juist heel erg mooi. Ik hou van grote foto’s. Ik vond het fijn lezen. Veel beter dan zoals het nu is. Maar doe lekker wat jij wilt. Ik hou wel van kopjes. Ik ben misschien erg dom, maar ik zie de Instagram widget niet.

 3. Hey Marion
  Allereerst heel veel sterkte voor je vader en voor jullie morgen!
  Goed idee om even met je moeder te gaan lunchen!

  De lay out, eigenlijk vind ik het altijd wel leuk, mooie foto’s en die kopjes deed je al wel bij de LLS. Het maakt mij niet uit, als het meerdere onderwerpen zijn in 1 blog kan het wel handig zijn, maar hoe je blog er ook uit ziet, lezen doe ik het toch wel!

  Ik zou zeggen (deze uitsprak heb ik gestolen van ene Marion 😉 ) Follow your heart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.