De nieuwe layout

De nieuwe layout is wel zo’n beetje klaar. Ik heb nog een profielfotootje toegevoegd bovenin, zodat men kan zien van wie deze hysterisch leuke blog is. Instagram is toch weer terug in de sidebar. Ik heb een paar fotootjes uitgezocht voor boven de artikelen, een beetje in dezelfde stijl en dat is het wel zo’n beetje.Onderin staat een korte uitleg over In Amor, mijn Etsy Shop, met daarbij een paar foto’s van de laatst toegevoegde artikelen. Die is dus nog niet helemaal recent, want de foto’s moeten nog gemaakt worden. Ik ben tevreden met de footer, want ik wilde de webshop geen prominente rol geven op mijn blog en dat is denk ik wel gelukt op deze manier.

Vandaag een lange dag. Over twintig minuten stap ik in de auto en rij ik naar mijn ouders. Dan gaan we door naar Arnhem en gaat mijn vader een paar lange uurtjes tegemoet. Het is maar goed dat ik geen PET scan hoef te ondergaan. Stil liggen in een buis. En niet even! Nee, echt een uur of langer. Tering, ik zou gek worden. Gelukkig hoef ik er ook niet in, maar is mijn vader de Sjaak. Mijn moeder en ik gaan een stukje wandelen en lunchen. Of alleen lunchen. We zullen het wel zien allemaal. Hopelijk is dit dan echt het laatste onderzoek voor mijn vader en krijgen we volgende week een goede uitslag. We wachten wederom af.

Ik wens jullie een mooie nieuwe week toe!

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Nogmaals veel sterkte voor jullie allemaal!!!!
  Fijn dat je meegaat Marion!!!
  Mooi om steeds weer te lezen hoe jullie elkaar als gezin tot steun zijn.

  Je blog ziet er mooi uit!
  Ik vind de foto’s erg mooi die bovenaanstaan (gisteren/vandaag etc bedoel ik). heb je ze zelf gemaakt?

  Denk aan jullie!

  1. Marion schreef:

   Nee, deze heb ik allemaal uitgezocht van pixabay, rechtenvrije foto’s. Ik baalde er eerst van dat ik ze niet zelf kon maken, maar goed, als de energie er niet is, dan is het niet anders! Ja, ben erg tevreden. Dank je wel. X

 2. Lot schreef:

  Heel mooi geworden de lay-out bovenste deel. Als ik nog een opmerking mag maken: de meesten zullen na lezen vd blog en reacties waarschijnlijk niet doorscrollen naar beneden en zien dan de info over je shop helemaal niet.
  Ik lees op lap-top, weet niet of er verschil is met mobieltjes.

  1. Marion schreef:

   Ja, heb ik met opzet gedaan. Ik wil dat de info over de shop op de achtergrond blijft, omdat het eigenlijk los staat van mijn blog.

 3. Ziet er tof uit Marion! Heel fris en strak. Welke WordPress-template is het?

  1. Marion schreef:

   Het is het DailyMag thema. Heeft erg veel mooie opties. Je kan er lettelijk een heel magazine van maken. Wie weet ga ik dat nog proberen in de toekomst 😊

 4. Lot schreef:

  Ik kan niet op de In Amor, krijg eerst privaccy blok en als ik dat accepteer komt er een blok met sleutel voor je shop en kan dan niets meer zien.

  1. Marion schreef:

   Klikt inderdaad alsof er iets met jouw privacy instellingen. Heb ik helaas geen verstand van. Sorry.

   1. Lot schreef:

    vreemd want vorige keer kon ik er wel op en kocht het hondje. En ik heb niets veranderd in instellingen. Of het moet komen van een update.

 5. Deborah Hamar schreef:

  Je lay out is mooi geworden zo. Rustig en overzichtelijk. Mag ik wel.
  Sterkte voor je pa en natuurlijk ook jullie vandaag.

  1. Marion schreef:

   Dank je wel. Het onderzoek ging vlot, dat is fijn. Nu wachten op de uitslag. X

 6. Normaalgezien lees ik altijd via de WordPress-dinges-reader-of-zoiets. Nu ben ik eens naar je blog en de layout gaan kijken. Jammer dat er geen feestelijke opening is met vlaggetjes en zo, want je zou het wel verdienen.
  Ik blijf duimen voor ja pa!

 7. chucky1012 schreef:

  Prachtige layout!
  Ik duim voor jullie voor een goede uitslag ….

  Xoxo

 8. Evelyne schreef:

  Leuke lay-out! Iets helemaal anders, maar heel leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.