29 juni 2018

Mijn sorry van gisteren was overbodig volgens velen van jullie. Misschien zelfs wel onterecht. Wellicht had ik alleen sorry tegen mezelf moeten zeggen, omdat ik het zelf vervelend vind om zo vaak over zware onderwerpen te schrijven. Hoe dan ook, ik zal voortaan gewoon alles schrijven wat ik wil. Laten we maar meteen beginnen.

De pil en HS
Het is fucking warm. Te warm. Voor mij dan. Mijn handen zitten nu alweer onder de blaasjes en ik ben een wandelende soort acne bom. De HS is trouwens erger geworden sinds ik de pil ben gaan doorslikken. Ik heb dat destijds gedaan, omdat ik tijdens de stopweek elke keer een uitbraak kreeg van ontstekingen. Nu heb ik echter continue ontstekingen en het wordt alleen maar erger lijkt het. Ik ga dus de stopweek weer inlassen en kijken of het probleem daarmee opgelost is. Het zou heel onlogisch zijn, maar hΓ©, wie zegt dat het lichaam logisch werkt als je er onnatuurlijke meuk instopt.

Lijstjes
Ik heb mijn menubalk uitgebreid met een wishlist en een fuck it list. Ik hou van lijstjes. Niet zozeer om dingen af te strepen, maar puur het maken van lijstjes. Nadenken en dingen opsommen. Ik zou er een dag mee kunnen vullen. Ik denk dat er nog meer lijstjes in de menubalk gaan komen. Hoe meer lijstjes, hoe beter.

Tarot
De afgelopen maand heb ik me wat op de achtergrond gehouden in de Tarot opleiding. Het ging over shadow work, de zogenaamde donkere kant van de kaarten, die overigens helemaal niet altijd een donkere betekenis hoeven te hebben. Omdat mijn depressie opspeelde leek het me niet zo’n heel goed plan om me ook nog eens te gaan verdiepen in de kaarten in de me angst aanjagen of die waar ik moeite mee heb. Komende maand stappen we voor twee maanden over van het intuΓ―tief lezen, naar de daadwerkelijke betekenis van de kaarten. Ik had het aan het begin van de opleiding niet verwacht, maar ik kijk er enorm naar uit. Het is boeiend om straks met die twee naast elkaar te werken.

Ik ga nu boodschappen doen. Ik wil de warmte voor zijn en mijn lichaam verder zoveel mogelijk rust gunnen. Het is nog even een paar dagen afzien hier. Fijne dag vandaag!

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Geeft helemaal niets hoor.
  Je doet wat je op het hart hebt.

  Fijne dag en liefs Xx

  1. Marion schreef:

   Ja, soms denk ik iets teveel na over wat anderen willen lezen in plaats van wat ik wil schrijven. En ik zou liever zelf ook gewoon een vrolijke gezellige blog hebben, maar ja, zit er niet in he? πŸ˜‰

 2. Loena schreef:

  Pffff hier is het ook zo warm. En ik ben blij dat ik vrij ben en lekker rustig aan kan doen.
  Verder ben ik benieuwd naar jullie manier van betekenissen leren. Ik kan je altijd aanraden om verschillende decks te bekijken en de symbolieken te vergelijken. Maar wie ben ik natuurlijk πŸ™‚

 3. Hoewel ik niet overal op reageer lees ik wel alles en inderdaad is die sorry helemaal niet nodig. Ik vind het alleen maar goed dat je over dit soort dingen schrijft. Hopelijk word het snel wat minder warm voor je, maar de komende dagen zit dat er nog niet in, dus veel sterkte!

 4. mariellemarielle schreef:

  Hey Marion
  Mooi streven dat eerste stukje!
  Ik lees in je reactis dat je liever een vrolijk, gezellige blog zou hebben.
  Weet je, die van jou is realistisch en dat vind ik juist zo mooi! Vrolijk als het vrolijk is, niet vrolijk als het niet vrolijk is. Dat maakt het “echt”.
  Bedankt daarvoor.

  Succes met alles, ik hoop dat een stopweek inlassen iets gaat opleveren.

  xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.