Hij flikt het weer

Even een update over mijn vader. Vanmiddag kregen we de uitslag van de PET scan en wat volgens de statistieken niet mogelijk was, gebeurde toch: mijn vader is schoon. Er was niets meer te zien op de scan. Ik kan het nog steeds niet geloven. Na iedere keer die tegenvallende berichten, iedere keer toch weer een ommekeer naar slechter nieuws, nu ineens het beste nieuws wat we konden krijgen.

Ik vroeg de arts of hij dan echt genezen was nu, maar dat was nog een brug te ver. Genezen is als het niet meer terugkomt, maar hé, wie zegt dat het terugkomt? Wie zegt dat jij of ik nooit kanker zullen krijgen? Wat mij betreft is hij dus gewoon genezen. Schoon. Klaar. Weg met die zooi. Hij heeft het verdomme gewoon weer geflikt.

Nu is het tijd om bij te komen. Tijd om tot rust te komen. Tijd om te herstellen.

Dank jullie wel voor al jullie support in het afgelopen jaar. Echt, heel erg bedankt. ♥

21 gedachten over “Hij flikt het weer

  1. Ja geweldig!!! Gaan we zeker doen! Ik speur ook al een poosje op jouw blog naar nieuws over een bepaalde uitslag. Heb ik er overheen gelezen of is daar nog geen zekerheid over?

   1. Je hebt er niet overheen gelezen – ik heb er gewoon nog niet over geschreven. Vorige week dinsdag kreeg ik eindelijk een soortement van diagnose, die al direct door een andere dokter én mijn fysiotherapeute de grond in werd geboord. Echt kak, dit. Volgende week maandag nog eens naar een andere specialist.

    1. Oh nee, wat … kak idd. De zoektocht naar de juiste diagnose. Ik hoop met heel mijn hart dat het niet te lang gaat duren. Niets zo erg als in onzekeeheid leven. Succes en sterkte.

 1. Wat een geweldig nieuws voor jullie allemaal. Hoop dat de rust voor jullie terugkeert en je vader en moeder de tijd krijgen om aan te sterken.

 2. Geweldig nieuws is dat. En ja, je wordt pas genezen verklaart van kanker als je zeven jaar kankervrij bent geloof ik. Maar goed, voor nu is hij er vanaf en dat verdient een feestje! In de hangmat 😀

 3. Op IG al gelezen en gereageerd maar ik vind het zo zo geweldig! Echt een wonder!
  Ben blij voor jullie allemaal!!! Ik hoop dat er nu wat meer rust komt!

  1. Echt bizar! Dit had ik niet durven hopen. Geweldig mooi! En jij bedankt voor je ontzettend lieve reactie op instagram. Dat heeft mijn vader echt geraakt. Dank je wel. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.