Vandaag is de dag

Vanmiddag krijgt mijn vader de uitslag van de PET scan. Is het kanker wat er in zijn buikklieren zit en zo ja, hoe actief is het? Wat de uitslag ook is, ik hoop eigenlijk maar één ding: duidelijkheid. Niet weer een vaag: Ja er zit nog wel iets maar hoe actief het is, dat kunnen we eigenlijk pas over 3 maanden zeggen. Ik wil gewoon even, al is het maar voor een half jaartje, rust voor mijn ouders.

Verder is het rampenplan warm. Ik zit onder de kleine ontstekinkjes en ja, ik dank de whatever the hemel het is op mijn blote knietjes dat het niet allemaal grote abcessen zijn geworden, maar fuck off zeg. Zei ik eergisteren 18? Maak er maar 30 van ondertussen. Ik zit er helemaal onder. Ik zie nu net ook een grote ronde rode schijf om een plekje op mijn buik. Foute boel. Het plekje is nog maar het formaat van een puistje, maar de schijf eromheen is al zo groot al een mandarijn. Please laat die warmte naar elders verhuizen.

Net de cavia’s verzorgd. Hokken schoon, eten gegeven. Nu even wat kouds drinken en dan weer door. Ik moet een pakje ophalen, even naar de supermarkt en dan nog naar het postkantoor, al stel ik dat laatste denk ik even uit tot morgen. Het is al wel genoeg voor vandaag.

Fijne dag allemaal. ♥

9 gedachten over “Vandaag is de dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.