Blub

Vanochtend werd ik wakker en het eerste wat ik zag was dat ik twee godinnetjes uit de shop had verkocht. Iemand uit België heeft ze bestelt en het is echt een supergaaf en blij gevoel. Dat een onbekende jouw creaties waardeert en graag in huis wil hebben. Geweldig! Hopelijk zijn mijn handen snel weer in staat om de naald op te pakken.

Warmte
Gisteren dood- en doodziek geworden. Geen darmproblemen deze keer. Geen pijn. Geen ontstekingen. Kotsmisselijk. Ik kon alleen maar over de rand van mijn bed boven een emmer hangen. Ik denk dat de warmte me even te pakken had. Gisterenmorgen toch redelijk veel gedaan. Vier pakjes weggebracht, boodschappen, naar mijn ouders en nog even gras plukken. Dat was duidelijk teveel. Vandaag dus even helemaal niets. De cavia’s verzorgen is het enige wat ik doe. Oh ja, en mijn puntenslijper zoeken.

Kleuren
Gisteren ben ik begonnen in het tarot kleurboek wat we allemaal hebben gekocht voor de opleiding. Het is erg leuk om weer even te kleuren. Vroeger veel gedaan. Ik ben nu dus alleen die verdomde puntenslijper kwijt. Ik weet dat ik hem heb, maar waar? Hoe vind je zo’n klein ding weer terug? Op zich kan hij niet heel ver weg zijn, want ik denk dat ik een paar maanden geleden nog een punt geslepen heb. Hij moet dus binnen deze twee vierkante meter zijn. Anders zit ik met half blauwe, half witte lucht.

Droomkaarten
Ik ben aan het sparen voor een set kaarten waar ik echt helemaal verliefd op ben. Een Franse artieste heeft ze gemaakt en dankzij het verjaardagsgeld wat ik van mijn zus krijg en een deel van het bij elkaar gespaarde geld door weer een paar decks te verkopen, kon ik gisteren de bestelling plaatsen. Het is nog in de pre-order fase, dus dit zal ook voor haar een mooi opsteker zijn. Ze zat al op 82% van de benodigde bestellingen die ze nodig had. Hieronder het filmpje van de kaarten.

Ik heb zelden zoiets moois gezien. Ben echt zo ontzettend gelukkig met dit mooie cadeau! De verwachte levertijd is over 1 à 2 maanden. Nog even geduld dus.

Klagen
Verder kan ik alleen maar zeiken, zeuren en klagen. Ik voel me kut. Overal op mijn lichaam doet wel iets pijn. Als ik zit. Als ik lig. Als ik loop. Ik ben helemaal klaar met die kloterige shit warmte. Ik wil kou. Ik wil regen. Ik wil sneeuw hahaha! Nee, daar zullen we nog even op moeten wachten. Ik ga op zoek naar mijn puntenslijper. Ik wens jullie allemaal een hele mooie dag. Bis laters!

4 gedachten over “Blub

  1. Yeah je hebt hem gevonden lees ik.

    Wat gaaf van de verkoop!

    Naar zeg dat je je niet goed voelt! Sterkte weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.