Ze koes en ze kalfs

Vandaag stop ik met de pil. Niet voor altijd hoor. Ben je besodemieterd. Ik ga goed in de gaten houden wat er gebeurt met mijn ontstekingen. Ze zullen nu als het goed is even flink toenemen, maar ik hoop dat het dan over een week, als ik de pil weer ga slikken, weer afneemt. Als het weer dan ook nog een beetje mee gaat werken, dan kan ik misschien weer even een paar weken zonder pijn en moeheid door het leven.

Voor degene die nu denken: Pil? Pil? Welke pil? De anticonceptiepil. Die overigens niet voor anticonceptie bedoeld is, maar wel die bijwerking heeft. Het is eigenlijk een anti-acne pil en helpt verdomd goed om mijn HS onder controle te houden. Aangezien wij geen kinderen willen, kan de bijzondere bijwerking geen kwaad. Hoe dan ook, de komende week zal een hel worden. Warmte, géén pil en nog jarig ook.

Vandaag wordt het eindelijk ietsje koeler. Er staat 22 graden hier in de voorspellingen. Heerlijk. Echt blij om. Heel even op adem komen.

Ik ben door veel mensen ontvolgt op social media. Ik snap dat wel. Als je in je hele leven niets te maken hebt gehad met dik zijn, de gevolgen daarvan en de ellende die je erdoor ervaart in de maatschappij, dan is het alsof er ineens iemand in een vreemde taal tegen je begint te lullen. Als ik iemand volg omdat hij veel over voetbal post en dan ineens overstapt of polsstokhoogspringen, dan ben ik ook pleite. Ik begrijp dat wel.

Ik moet gaan leren nu, mensen. Het is bijna 9:00 uur. Ik heb een soort leerschema gemaakt. Haaaahahahaha, ik moet nu al lachen om mezelf. Een schema. Grapjas. Maar ik ga het toch doen. Straks. Om 10:00 uur. Even nog gezellig hier een blogje schrijven.

Gisteren ben ik trouwens voor het eerst een hele dag opgebleven! Tot 18:30 uur wil dat zeggen. De avonden doe ik al heel lang niet meer aan, dus een hele dag opblijven is voor mij van 7:30 tot 18:30 uur. Negen uurtjes in totaal en als dat lukt ben ik gruwelijk fier. Gisteren lukte dat dus. Dat had ook te maken met het feit dat ik verder niets hoefde te doen. Geen boodschappen. Geen grote schoonmaak bij de cavia’s. Alleen maar rustig binnen zitten en op de bank liggen. Vandaag gaat het hopelijk weer zo goed, al moet ik vanmiddag wel even heen en weer naar het postkantoor, maar dat is hier op de hoek. Pak ik meteen de groenteboer mee én ik ga een staatslot kopen. Krijg ik van Peter voor mijn verjaardag. De trekking is morgen. Kan het maar zo zijn dat we miljonair zijn als ik op mijn verjaardag wakker word. Hoe chill zou dat zijn zeg!

Nu ga ik echt leren, mensen. Het moet. En ik vind het ook leuk, dus ik snap niet waarom ik het zo loop uit te stellen. Misschien is de warmte een mooi excuus. Ik wens jullie een hele mooie nieuwe week toe! ♥

17 gedachten over “Ze koes en ze kalfs

 1. Hihihi…..
  Heel veel geluk 🍀 met je staatslot 😉
  Ach diegene die jou niet meer volgen zijn niet belangrijk.
  Heel veel sterkte als je tijdelijk stopt met de pil.

  Fijne en mooie dag Xoxo

 2. Ik hoop voor je dat het werkt. Ik gun je die pijn niet en vraag mij af of het minder gaat worden als je weer gaat slikken. Ik bedoel, je weet dat het werkt en de onstekingen worden onder controle gehouden. Duurt het nu niet heel lang tot de pil weer gaat werken als je em weer gaat slikken? En denk je dat het daarna minder gaat worden? Jouw lijf jouw keuzes uiteraard. Hoop alleen dat het goed uitpakt.❤

  1. Oh ik begrijp nu na jouw reactie en die van een ander dat het verkeerd overkomt. Ik las simpelweg een stopweek in. Ik heb nu een half jaar doorgeslikt in de hoop dat dat zou helpen, omdat ik tijdens mijn stopweek weer zo’n last kreeg van de depressie. Maar ik ga dus maar een weekje stoppen, wat eigenlijk ook gebruikelijk is. 😉

 3. Mensen te kampen hebben gehad met overgewicht denken waarschijnlijk echt …..pffffff heb je haar weer.Ik begrijp je volkomen van jong en dik …..toen de pesterijen en naar eng dun en nu op mijn 58ste nog wel eens met mijn gewicht aan het klooien.Komt ook omdat ik gewoon zelf niet te zwaar wil worden heb problemen met mijn rug en heupen en alles moet wel meegedragen worden he’.Maar maak me niet meer druk om die rolletjes die ik in de loop der tijd erbij heb gekregen lekker boeiend ze nemen me maar zoals ik ben.En ik geniet van eten wat wel eens anders is geweest.Mijn leven is jarenlang een rollercoaster geweest wat betreft eten en niet eten goddank heb ik daar met de juiste hulp een weg in weten te vinden.Vind het superknap dat jij er openlijk over durft en wilt spreken! En heel veel geluk met je staatslot hoop echt dat er wen grote prijs op valt tis je van harte gegund.DIkke knuf 💋

 4. Leuke blog!
  Ben het eens met Linda, knap dat jij dingen wel bespreekbaar maakt!
  Zou cool zijn als jullie het winnende lot hebben!

  Succes met leren, lastig soms om je ertoe te zetten vind je niet

  fijne dag verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.