Vier jaar geleden

Vandaag is het 11 juli 2018. Ik ben jarig. 41 jaar ben ik geworden. Ik vind de vier leuk. Ik ga er tien mooie jaren van maken. Vier jaar geleden schreef ik het volgende:

Ik ben niet gek overigens. Ik ben echt wel een heel leuk, lief en tof mens. Je kan ontzettend met mij lachen en heel veel lol hebben, alleen lukt het nu allemaal even niet. Waarom weet ik niet. Ik neem het mezelf echter niet kwalijk, want ik weet dat ik er alles aan gedaan heb om dit te voorkomen. Ik heb er geen invloed op. Waar ik een paar maanden geleden nog gelukkig kon worden van een blauwe lucht en stralend zonnetje lukt dat nu even niet meer. Waar ik een jaar geleden eens per twee maanden een mindere dag had, werd dat een half jaar geleden al eens per maand en niet veel later meerdere malen per maand. Nu mag ik blij zijn als ik me één of twee dagen per week een beetje happy voel. Ik lig veel te veel op bed. Verlang alleen maar naar rust en stilte. Dat is niet de bedoeling als je net 37 jaar geworden bent en midden in het leven zou moeten staan.

Dit is niet wie ik ben en gelukkig besef ik dat maar al te goed en mijn man ook. Maandag ga ik de huisarts bellen. Ik vind het echt dood en doodeng, maar ik moet. Ik ben het al vaker van plan geweest, maar nu is de nood echt aan de man. Ik moet aan de bel trekken. Zo kan het niet langer. 

Dat was een goede keus, man. Een hele goede keus. ♥

17 reacties Voeg uw reactie toe

 1. tommie345 schreef:

  Em wat ben ik blij dat je die genomen hebt :). Fijne verjaardag!!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! ♥

 2. Jose schreef:

  Marion, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je alle goeds voor je nieuwe levensjaar! 😘😘🍀💪🏻

 3. Jolanda schreef:

  Gefeliciteerd, een “oude” vriendin wordt vandaag 59, ik over precies een maand, dat zet me weer aan het denken. Niemand beloofd ons dat we een makkelijk leven krijgen, de een krijgt een klein rugzakje, de ander een container vol….elk jaar hoop ik dat het beter gaat, maar dan ontvang ik weer heel wat verrassingen…ik ben vanaf mijn geboorte een containermens….al moet ik zeggen dat terwijl ik je schrijf zo’n 40 kg hond op schoot heel fijn is 🐺
  Ik wens je voor dit jaar een rugzakje…met regelmatig een zonnetje op je pad 🍀🎉

 4. Xamantha schreef:

  Gefeliciteerd Marion! Ik wens je toe dat het pad dat je bewandelt veel kleine en een paar lekker grote geluksmomenten voor je in petto heeft. Alle liefs 💛

 5. Een heel fijne verjaardag gewenst. Die keus van toen was inderdaad de juiste…
  Precies vier jaar geleden is ook ons kleinkind geboren.

 6. Rob Alberts schreef:

  Van harte proficiat!

  Ik wens jou mooie uren, dagen en weken voor alle jaren met een 4.

  Weet dat ik niet goed kan tellen. De jaren er tussen in moeten dus ook maar geluk brengen.

  Feliciterende groet,

 7. chucky1012 schreef:

  Van harte gefeliciteerd en een hele mooie en fijne dag Xx

 8. Geri schreef:

  Gefeliciteerd Marion. Fijne dag!

 9. Christine schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Marion!! Ben blij met ons contact en geniet altijd enorm van je verhalen, hoe droevig soms ook. Ik hoop op een heel mooi jaar voor jou met veel erg veel goeie momenten!!!
  liefs en een dikke verjaardagszoen!!

 10. Saar schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag Marion! Wat goed dat je die beslissing nam vier jaar geleden. En in tussentijd heb je nog meer van die goede beslissingen genomen!
  Geniet ervan vandaag!

 11. Musquito schreef:

  Gelukkige verjaardag!

 12. Hey Marion, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 13. Gefeliciteerd met je verjaardag. Zo goed van je dat je toentertijd aan de bel hebt getrokken bij de huisarts. 🙂

 14. mariellemarielle schreef:

  Gefeliciteerd lieve Marion

 15. Yvonne schreef:

  Beetje late reactie maar alsnog gefeliciteerd!

 16. els schreef:

  Proficiat met je verjaardag Marion!
  Als je even terugblikt merk je pas hoeveel vooruitgang je gemaakt hebt.
  Goed zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.