Afzien

De komende dagen, weken misschien wel, wordt het afzien hier. Ik ga zo naar de apotheek voor medicatie, zalf en verband. Ik ben weer kotsmisselijk doordat ik extra pijnstillers slik. Het zal geen gezelligheid kent geen tijd worden op mijn blog de komende dagen.

Vannacht amper geslapen. Mijn hele lichaam zit onder de HS, maar op dit moment heb ik eigenlijk het meeste last van mijn handen. De eczeem is zo erg dat er nu de hele tijd vocht uitkomt. EΓ©n plek is een soort abces geworden. Ik weet ondertussen niet meer zo goed waar ik het zoeken moet. Als nu ook mijn nachtrust me in de steek gaat laten….

Wat ik ga doen is me focussen op mijn Tarot Playlist, een fantastische afleiding. Er zullen dus iets meer berichtjes online komen dan normaal, maar het is maar muziek, dus don’t worry. Ik ga boodschappen doen, dan naar de apotheek en vervolgens maar weer op de bank liggen. Misschien kan ik nog wat slaap inhalen. Dus nogmaals sorry als ik niet op alles reageer en er alleen maar wat geklaag online komt. Het is gewoon echt even afzien nu. β™₯

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Verschrikkelijk….
  Geeft niets en dat is begrijpelijk.
  Je doet wat je kan en moet doen….
  Heel veel sterkte en hoop dat je snel weer ’s nachts goed kunt slapen…
  Doe voorzichtig met autorijden….

  Liefs en knuffels Xx

  1. Marion schreef:

   Dank je wel. Ja autorijden is ook geen pretje. Alles gaat voorbij moeten we maar denken. Xxx

 2. Sterkte met alles Marion!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, Michaela. Zeg het niet vaak, maar heb de sterktewensen nu echt nodig. X

 3. Xamantha schreef:

  Oef. Heel veel sterkte meissie, ik wou dat ik iets kon doen om het iets draaglijker te maken. Kom maar op met die playlist! πŸ’›

  1. Marion schreef:

   Dank je. Het gaat alleen maar bergafwaarts op het moment en dan wordt het volgende week nog warmer. Voordeel is dat je straks weer gaat waarderen wanneer je weer met mes en vork kan eten. Ja, die playlist is leuk. Vanmiddag maar weer de tour kijken. Beetje afleiding.

 4. mariellemarielle schreef:

  Sterkte lieve Marion
  Zou zo graag willen dat er iets verbeterde.

  Denk aan je hoor en mijn aanbod staat.

  x

 5. Wat een ellende. Vind het echt zo naar voor je. Sterkte. ❀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.