Bedankt

Ik ben jullie zo dankbaar dat jullie mijn verzoek om mijn verhaal te laten bestaan, er niets aan te veranderen of je eigen ervaringen er op los te laten, gehonoreerd hebben. Ik kan niet uitleggen hoeveel dat voor me betekent. Dank jullie wel.

Ondertussen zit ik hier in een hilarisch tafereeltje. Ik word soms wakker met een dikke lip of tong. Geen idee wat de oorzaak is, maar het is zo. Vandaag is mijn onderlip aan de beurt. De rechterkant. Beetje in de zin van, laten we botox eens gaan proberen. Spuit 1. Naaah, toch maar niet. Ik kan alleen maar heel hard slurpend mijn koffie drinken. Als ik niet hard genoeg slurp, loopt de koffie er aan de linkerkant weer uit. Ik ga maar niet uit eten vandaag.

Maar vooral ben ik jullie dus dankbaar. We zijn met social media zo gewend om onze eigen mening ergens over te geven. Onze eigen ervaringen en belevingen erop los te laten en hoewel dat heel erg menselijk is, we zoeken overeenkomsten, herkenning, willen anderen steunen en laten weten dat ze niet alleen zijn, soms is het zo fijn als een verhaal er gewoon mag zijn. Zonder dat er ook maar een enkel detail aan verandert wordt. Zonder dat het erger of juist minder erg wordt gemaakt. Dus bedankt. Heel erg bedankt. β™₯

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Alsjeblieft. En succes met je lip.

 2. chucky1012 schreef:

  Graag gedaan en heel veel sterkte met je lip….

  Xx

 3. Lot schreef:

  Mijn lippen hebben dat soms ook, voelt helemaal dik en wattig. Kwam bij dat ik naar de tandarts moest en links werd verdoofd en hele mond meedeed. Zelfs met rietje kon ik nauwelijks wat drinken.

 4. Marcus schreef:

  Met veel plezier gedaan, sterkte met koffie drinken πŸ˜›

 5. mariellemarielle schreef:

  Knuffel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.