Kaarten en de hitte

Vandaag is het bloody hot. Te warm om wat te doen en daarom bracht ik mijn dag door achter de computer. Ik ging oefenen met het ontwerpen van kaarten. Ik begon heel makkelijk. Witte achtergronden en een enkele afbeelding en/of tekening. 

Een serie kinderkaarten. Ik ga ze in eerste instantie laten printen op vierkante witte kaartjes, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ze wat groter te laten afdrukken, in te lijsten en op een kinderkamer te hangen.

 

Kaarten voor een baby.

Kaartjes voor een verloving of trouwerij.

Alvast een kleine vooruitblik naar Halloween, maar deze heren komen uiteraard op een knaloranje achtergrond straks.

Door het maken van deze kaarten kon ik even flink oefenen. Nu heb ik wat meer handigheid met het programma gekregen en kan ik aan de slag met de kaarten die ik straks nodig heb voor de geboortehoroscopen die ik wil gaan maken. Ik ben bijna klaar met de cursus die ik daarvoor volg. Ik wil de horoscopen straks als pakket aan gaan bieden met onder andere sterrenbeeldkaarten en edelstenen. Dat is nog een flinke klus om allemaal voor mekaar te krijgen, maar het is leuk om te doen. Zo’n warme dag vliegt op deze manier voorbij en daar ben ik helemaal niet rouwig om.

Overleven jullie de hitte een beetje?

 

20 reacties Voeg uw reactie toe

 1. TypischMij schreef:

  Wat een leuke plaatjes allemaal, ik word er gewoon vrolijk van!

 2. Rob Alberts schreef:

  Leuk

  Van mij mag het een week lang gaan regenen.

  Te Warme groet,

  1. Marion schreef:

   Van mij ook, Rob. Ik doe vast een regendansje.

 3. Loena schreef:

  Nee… Ik en hitte gaan slecht samen.

  Maar wat een leuke kaarten! Nu heb ik (nog) geen kinderen, maar ze zijn zo leuk!! Voor die Halloween kaarten hoef je geen kinderen te hebben hé? 😉

  1. Marion schreef:

   Nee, zeker niet!!! Die komen hier ook in de huiskamer straks. Pompoen erbij, kaarsen aan! 🎃

 4. Leuke kaarten! Je bent goed bezig, en dat zo in die hitte.
  Zelf vond ik het vandaag echt echt echt te heet! Pfieuw. Regen, waar blijf je???

  1. Marion schreef:

   Er moet wat aankomen, maar voor nu is het nog steeds 33 graden buiten!!! En het is al negen uur geweest!!!

   1. Hoop het echt. De wolken trekken hier alleen alweer weg. Geen regen gehad 😕.

 5. Xamantha schreef:

  Wat zijn ze lief en leuk, goed idee zeg! En de volgende stap klinkt mooi, ben heel benieuwd hoe je dat gaat brengen (wel aan jou besteed, dingen goed & mooi presenteren).

  Die warmte moet opzouten. En hopelijk is dat moment nabij.
  Even, nog heel even volhouden…

  1. Marion schreef:

   Ik ga die simpele kaarten ook maar lekker afdrukken en verkopen. Als ik alleen de sterrenbeeld kaarten doe wordt het veel te duur per stuk, dus het was leuk om wat extra dingen te maken. Hopelijk heb ik binnenkort de inspiratie om ook wat teksten en misschien wel versjes te maken voor op de kaarten. Als we toch bezig zijn 😊

 6. Ciska schreef:

  wat zijn dit leuke kaarten helemaal top , die wil ik wel

  1. Marion schreef:

   Wat leuk om te horen! Ze gaan binnenkort naar de drukker. Als ze er zijn hoor je het!

 7. Wij waren smoorverliefd op die hitte, maar elk zijn meug, natuurlijk…
  Jammer dat er geen kaart is van een pannenkoek…

  1. Marion schreef:

   Oh neeee! Die moet er nu komen, dat begrijp je.

   1. Nu ben ik mee. Haha, dank dat je ook aan mij dacht! Ik bestel er zeven, mét confituur!

 8. chucky1012 schreef:

  Zo leuk en mooi!
  Fijn dat jij kaarten gaat maken 😉

  Xoxo

 9. mariellemarielle schreef:

  Wat leuk en creatief! Echt knap gedaan!
  Ga je nog meer series maken?

 10. Rob Alberts schreef:

  Hoe kom ik nu op jouw Etsy webshop ….

  Vragende groet,

  1. Marion schreef:

   Oh die is nog even dicht. 1 september gaat hij weer open 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.